"Βασιλεύει" το λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων

Στη Βέροια και την Πάτρα έχουν επίσης εντοπιστεί ιδιωτικά βυτιοφόρα που προσφέρουν καύσιμα με μειωμένη τιμή κατά 30% έως 40%.
Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών είναι και οι περιπτώσεις εικονικών εξαγωγών καυσίμων στη Βουλγαρία, που τελικώς διοχετεύονται στην ελληνική αγορά.
Οι ελληνικές εξαγωγές πετρελαιειδών προς τη Βουλγαρία μετά το 2007 παρουσίασαν έκρηξη, με τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να αμφισβητούν περίπου 9.000 φορτία μετά την κατάσχεση ενός βυτιοφόρου με βουλγαρικές πινακίδες τον Νοέμβριο του 2009 σε πρατήριο των Τρικάλων.
Στη διακίνηση πετρελαιειδών από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου, παίζει ενεργό ρόλο και φυγόδικος δικηγόρος, μορφή του κυκλώματος λαθρεμπορίου καυσίμων ήδη από την περασμένη δεκαετία που έχει καταδικαστεί από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
cosmo.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.