ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 43χρονός, το δίκυκλο του οποίου συγκρούστηκε λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ με Ι.Χ. στην οδό Στυλίδος, στο ύψος της Νέας Μαγνησίας.
Το αυτοκίνητο κατευθύνονταν προς Λαμία και το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο 43χρονος είχε την αντίθετη κατεύθυνση σύμφωνα με πληροφορίες. Ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας αρχικά, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης του επέβαλλε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Λάρισας. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το τμήμα τροχαίας Λαμίας.
Συντάχθηκε από τον: Σπύρος Καρανάσιος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.