Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012



Ο Ισ. Κούβελος έβγαλε το 1 εκ. στο εξωτερικό

08:36, ανανέωση: πριν 16'

Συγγενικό πρόσωπο βουλευτή και όχι βουλευτής έβγαλε τελικά το ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό τον Μάρτιο του 2011.
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τον Ισίδωρο Κούβελο, τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος μετέφερε αυτά τα χρήματα στο εξωτερικό νόμιμα, σύμφωνα και με τη Βουλή. Ο κ. Κούβελος μετέφερε αυτά τα χρήματα για την αγορά πλοίου.
Σχολιάζοντας τη διαρροή ότι ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο για το οποίο ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, είχε αναφέρει ότι κατέθεσε σε τράπεζα του εξωτερικού, τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε "ότι είναι απαράδεκτο, μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου, να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση".
Η κ. Μπακογιάννη, που -όπως είπε- ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομκού Ελέγχου της Βουλής, Βαγγέλη Αργύρη, έκανε επίσης λόγο για «φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα» για να βλάψουν την ίδια.
Εκτός του προαναφερθέντος προσώπου, αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, από την Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο των "πόθεν έσχες" των βουλευτών, διευκρινίσεις για τα πολιτικά πρόσωπα και τους συγγενείς τους, που, όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Παρασκευή στη Βουλή, έχουν εμβάσει στο εξωτερικό, ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου