Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Ξόρκια ερωτικά" της ποιήτριας Μήνας Μητροπούλου


Μέσα σένα κλίμα απόλυτα ποιητικό και μελωδικό έλαβε χώρα η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Ξόρκια ερωτικά" της ποιήτριας Μήνας Μητροπούλου την Κυριακή 2 Απριλίου στην γεμάτη κόσμο αίθουσα της "Αρχαίας αγοράς" της Δημοτικής Πινακοθήκης 'Αλέκος Κοντόπουλος......

 Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης γιορτής Φθιωτικού βιβλίου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και συγγραφέων ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς της προέδρου του Ομίλου κυρίας Βασιλικής Νικοπούλου και της ίδιας της ποιήτριας και συνεχίστηκε με τις απαγγελίες της συγγραφέως Δήμητρας Μουλαρά που απήγγειλε ποιήματα από την ποιητική συλλογή και της εισήγησης της ψυχολόγου κυρίας Ειρήνης Κουτσομπού. 
Η παρουσίαση έκλεισε με την απαγγελία της ίδιας της ποιήτριας ενός από τα ποιήματα της καινούργιας της συλλογής και ολοκληρώθηκε με το μελοποιημένο ποίημα της ποιήτριας με τίτλο "Απουσία" που ακούστηκε ζωντανά σε μια μουσική διασκευή από τις Σχολές Κέφος - Σύγχρονο ωδείο Λαμίας στο τραγούδι η κα. Μαρία Αναγνωστοπούλου στο πιάνο η κα. Βίκυ Σιούτα στο μπουζούκι οι κύριοι Στέλιος Κατσίβελος και Γιάννης Λάζος και στην κιθάρα ο κος Παναγιώτης Κέφος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου