Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΗ, 7.00μμ, ΠΛ. ΠΑΡΚΟΥ

Η Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας, δυναμικά και μαχητικά θα δώσει – με τους  αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού κινήματος – το παρών στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας......

Κυβέρνηση – κεφάλαιο – Ευρωπαϊκή Ενωση, ο καθένας στο ρόλο του, στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση τσακίζουν το λαό. Στρώνουν «κόκκινο χαλί» στους επιχειρηματικούς ομίλους για την περιβόητη ανάκαμψη. Είναι ενωμένοι απένανατι στην εργατική τάξη. Θέλουν να στύψουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο της δουλειάς για να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Δεν μας ξεγελούν οι κυβερνητικές μεγαλοστομίες για Ελλάδα – «πόλο σταθερότητας μέσα στο πέλαγος της αστάθειας». Για το λαό, τα λαϊκά στρώματα, καμία σταθερότητα δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στη δίνη των λυσσαλέων ανταγωνισμών στην οποία σέρνουν την Ελλάδα προκειμένου να πάρει η αστική της τάξη μερίδιο από τη ληστεία σε βάρος των γύρω λαών. Είναι πολύ επικίνδυνο για το λαϊκό συμφέρον, το «παιχνίδι» στο ενεργειακό, οι στόχοι για «Ελλάδα ενεργειακό κόμβο – κόμβο μεταφορών».
Λυπούμαστε για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων σε πόλεις της Ευρώπης, της ευρύτερης Μ. Ανατολής και όπου αλλού. Δεν μπορούν όμως να επισκιάσουν την ανάγκη λαϊκής ετοιμότητας και επαγρύπνησης για νέους γύρους αντιλαϊκών σχεδιασμών με μοχλό την «τρομοκρατία», η οποία είναι γέννημα-θρέμμα των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών, δολοφονικό όργανο, αλλά και πρόσχημα πολέμων και επεμβάσεων.
 
 

Η ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ε.Ε.-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ                     ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου