Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 17-4-2015

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα το πρωί,....
περιμένουμε την Παρασκευή του Πάσχα 17 Απριλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 8 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από11 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.
Καλό καιρό περιμένουμε την Παρασκευή του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου