Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

30 MAH – MEΡΑ ΑΓΩΝΑ , ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ



Η απεργία αυτή συμπίπτει με την κλιμάκωση της επίθεσης του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου ενάντια στην εργατική τάξη. Η κυβέρνηση δίνει ρεσιτάλ αποπροσανατολισμού,....
παρουσιάζοντας την «επόμενη ημέρα» σαν ημέρα εξόδου του λαού από τα βάσανα της πολιτικής που προωθεί και υλοποιεί το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ψεύδονται ασύστολα! Τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν και ετοιμάζονται νέα. Αποτελούν βασική προϋπόθεση – προαπαιτούμενο για τις «επενδύσεις» και την περιβόητη ανάκαμψη.  


Στην άλλη όψη του νομίσματος είναι η όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, η μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο θανάτου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιδιαβαίνει τα Βαλκάνια με τη σημαία ΝΑΤΟ – Ε.Ε. στο χέρι. Βάζει πλάτη για να ενισχύσει τη θέση της ελληνικής αστικής τάξης και το μερίδιό της κατά τη μοιρασιά της λείας από το πλιάτσικο σε βάρος των λαών. Η συμμετοχή της χώρας στους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς της περιοχής φέρνει τον πόλεμο όλο και πιο κοντά στην πόρτα μας.


Όλα τα παραπάνω δείχνουν τους άρρηκτους δεσμούς, το ενιαίο της πάλης ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια με την πάλη ενάντια στην πολιτική που τσακίζει μισθωτούς, συνταξιούχους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους.

Ως Παράρτημα Λαμίας, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις. Συμβάλουμε στην επιτυχία της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας και  της αγωνιστικής απεργιακής συγκέντρωσης που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λαμίας με τα ταξικά συνδικάτα της Φθιώτιδας στην Πλ. Πάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου