Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας - Για το κλείσιμο του σχολείου στη Γραβιά


Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Γραβιάς για να μην κλείσει το σχολείο τους..... ύστερα από την απαράδεκτη απόφαση του περιφερειακού διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας να επιτρέπεται από τη νέα χρονιά η εγγραφή μαθητών από την Πολύδροσο στην Αμφίκλεια. Ο αγώνας των μαθητών είναι πέρα για πέρα δίκαιος, είναι αγώνας για να μην μπει λουκέτο σε ένα ακόμα σχολείο που εξυπηρετεί δεκάδες μαθητές από τα γύρω χωριά. Η απόφαση του περιφερειακού διευθυντή είναι συνέχεια της ιδίας αντιλαϊκής πολιτικής που στην αρχή της χρονιάς έκλεισε-κατήργησε τμήματα και κατευθύνσεις σε δεκάδες σχολεία σε όλη την χώρα αναμεσά τους και στη Φωκίδα.
Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών και τους καλεί να πάρουν μαζικά μέρος στη απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη στις 10:30 πμ στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα.
Το ΔΣ

2 σχόλια:

  1. Το εργατικό κέντρο και ο Σύλλογος καθηγητών και όλοι όσοι φωνάζουν τώρα που ήταν όταν έκλεινε το Γυμνάσιο Πολυδρόσου. Όταν ο Σύλλογος Γονέων του τότε Γυμνασίου Πολυδρόσου έλεγε να είναι Γυμνάσιο στη Πολύδροσο και Λύκειο στη Γραβιά , γιατί θα ερχόταν και η σειρά της Γραβιάς όλοι σφύριζαν αδιάφορα.
    Τελικά η Φωκίδα σταματάει στην Γραβιά?????
    Ρωτήσατε τι θέλουν η Πολύδροσος, η Επτάλοφος και η Λιλαία??
    Ρωτήσατε τους μαθητές ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ αναφαίρετο δικαίωμα κάθε μαθητή και κάθε γονέα να επιλέξει σε ποιο σχολείο θέλει να φοιτήσει το παιδί του.Οι τοπικισμοί έχουν πάει πολύ πίσω την περιοχή.Η Αμφίκλεια τόσο με το ιστορικό γυμνάσιο -λύκειο αλλα και απο όλες τις άλλες παροχές υπηρεσιών.. βρίσκεται μάκραν όλων των άλλων οικισμών. Ας όψεται όμως που οι τσαρλατάνοι-πολιτικάντηδες την σακάτεψαν(βλέπε εν γένει συρρίκνωση καλλικρατική κλπ).Μια ιστορική πόλη LEADER, για όλη την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή