Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΙΤΕΑΣ

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΜΠΑΡΤΣΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΥ
Τα μηλαράkια
της Apple Productions παρουσιάζουν το
παιδικό επιμορφωτικό μιούζικαλ
''ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ''....


Η σκηνοθεσία - κείμενο και οι χορογραφίες είναι της Ανδριανής Μπαρτσώτα, η πρωτότυπη μουσική είναι του μουσικοσυνθέτη Νίκου Ξένου  και τα υπέροχα σκηνικά του Χρήστου Αναστασόπουλου.
Πρόκειται για ένα μουσικό επιμορφωτικό μιούζικαλ από την θεατρική ομάδα ΤΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ όπου τα παιδιά γνωρίζονται με τη μουσική και μαθαίνουν τη μουσική ορολογία της. Οι νότες ζωντανεύουν και μαγεύουν με τις μελωδίες τους μέσα από το πιο διασκεδαστικό τρόπο το θέατρο και τη μουσική.

Στην παράσταση θα γνωρίσουμε:
την πριγκίπισσα ΜΕΛΩΔΙΑ, τον πρίγκιπα ΣΟΛ, το ξωτικό της μουσικής,την μάγισσα Φαλτσών και την πιο παράφωνη μάγισσα την Παραφών
 & τις νότες ΝΤΟ ΡΕ, ΜΙ, ΦΑ ΣΟΛ, ΛΑ ΣΙ

Λίγα λόγια από το έργο:
Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια πολιτεία σε μια χώρα μακρινή εκεί που γεννήθηκε η μουσική!
Την κυβερνούσαν τρεις όμορφοι πρίγκιπες ο ΦΑ, ο ΝΤΟ και ο ΣΟΛ και ο καθένας τους ήταν πολύ ξεχωριστός αφού κρατούσε και από ένα μουσικό κλειδί.
Μα και οι κάτοικοι της ήταν διαφορετικοί νότες τους λέγαν στην πόλη της μουσικής ντο ρε μι φα σολ λα σι...
Εφτά ήταν οι νότες και πολλοί πολλοί οι βοηθοί τους. Όλοι μαζί ζούσαν αρμονικά στο βασίλειο του πενταγράμμου. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε η πριγκίπισσα Μελωδία..
Μα κάπου μακριά στην χώρα της παραφωνίας ζούσαν δυο μάγοι σκοτεινοί που ήταν εχθροί της μουσικής. Η Φαλτσών και ο Παραφών που λάτρευαν την φάλτσα μελωδία, αλλά μόνο αυτοί αφού μόλις τραγουδούσαν όλοι κλείνανε τα αφτιά τους!!
Ξόρκια σκορπίζουν και βάζουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την μουσική την πολιτεία.

Μα για να δούμε άραγε ο πρίγκιπας Σολ με το κλειδί του θα καταφέρει να ελευθερώσει την μαγεμένη Μελωδία και μαζί όλες τις νότες της μουσικής μας πολιτείας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου