Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα από την ΕΜΥ

Με καλό καιρό θα γίνει το ψήσιμο του οβελία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός σε ολόκληρη την επικράτεια θα είναι αίθριος με τάσεις επιδείνωσης από αργά το απόγευμα....


ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-04-2017
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις σε Μακεδονία και Θράκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια καθώς και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς. Στα υπόλοιπα δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16-04-2017
ΚΑΙΡΟΣ: Στα δυτικά, τα βόρεια και από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.
Το βράδυ από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 Μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17-04-2017
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο και ανατολικό αιγαίο με σταδιακή βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά.
ΑΝΕΜΟΙ: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που τη νύχτα θα γίνουν βόρειοι και θα εξασθενήσουν.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 18-04-2017
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 19-04-2017
ΚΑΙΡΟΣ: στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση το βράδυ.
Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί νοτιοδυτικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο αιγαίο πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή άνοδο στα νοτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου