Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Εξελίξεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – Ανάστατοι οι επαγγελματίες της περιοχής


Ενόψει του τριημέρου της 25ης Μαρτίου και στο οποίο οι επαγγελματίες των Παραπαρνάσσιων  Δήμων περίμεναν πως και πώς, έχουμε αρνητικές εξελίξεις για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.....

Πληροφορίες που μας  μετέφεραν εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ό Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ κ. Τερζάκης έδωσε εντολή να κλείσει το Χιονοδρομικό.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν η εντολή κάνει λόγο για οριστική ή προσωρινή διακοπή της λειτουργίας.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο Διευθύνων Σύμβουλος έδωσε την εντολή διακοπής της λειτουργίας.
Ωστόσο να αναφέρουμε, σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες τα κτήρια του κέντρου λειτουργούσαν χωρίς πυρασφάλεια, με τις ευθύνες να βαρύνουν τους υπεύθυνους λειτουργίας του κέντρου.

Δείτε την ενημέρωση που έδινε το χιονοδρομικό κέντρο στις 17 Μαρτίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Λειτουργία Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού (ΧΚΠ) το τριήμερο 18-20/3/2016
 
Ενημερώνουμε τους φίλους χιονοδρόμους και επισκέπτες ότι το προσεχές τριήμερο (18-20 Μαρτίου) θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να θέσουμε στη διάθεσή τους το μέγιστο δυνατό αριθμό πιστών κι αναβατήρων, πάντοτε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ποσότητας και ποιότητα του χιονιού. Στην ιστοσελίδα μας θα βλέπετε στην καθημερινή ενημέρωση ποιες πίστες ακριβώς θα λειτουργούν.
Ωστόσο, λόγω διαπίστωσης προβλημάτων στους στεγασμένους εσωτερικούς χώρους και ανάγκης πραγματοποίησης έκτακτων εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης λειτουργικών συστημάτων, οι στεγασμένοι χώροι του ΧΚΠ δεν θα είναι προσβάσιμοι αυτό το διάστημα για το κοινό. Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν κανονικά τα εξωτερικά ταμεία και οι αναβατήρες, αλλά όχι οι εσωτερικοί χώροι διέλευσης και αναψυχής (Κελάρια 1750, Κελάρια 1950, Φτερόλακα).
Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει προσπάθεια να διατίθενται, για την εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων, τυποποιημένα snacksκαι ροφήματα στον εξωτερικό χώρο του σαλέ, καθώς και πρόσβαση σε χώρους υγιεινής.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ελπίζουμε στην κατανόησή σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι πρώτη μας προτεραιότητα είναι πάντοτε η τήρηση των κανόνων ασφαλείας των χιονοδρόμων και επισκεπτών.


Για ότι νεότερο το ΄΄Πολύδροσος  Παρνασσού΄΄ θα σας ενημερώσει. 

2 σχόλια:

  1. Τα δύο τελευταία χρόνια, το χκπ παρουσιάζει, εκτός από έλλειμμα εύρυθμης λειτουργίας/οργάνωσης, και έλλειμμα ασφαλείας, γεγονός που ματαιώνει το έργο εκσυγχρονισμού του 35Μ€.
    Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΣΚ 19-20 Μαρτίου, το σαλέ Κελαριών λειτούργησε κανονικά. Για χιονοδρομια λειτουργησαν τα Κελάρια και κάποιες πίστες στη Φτερόλακα. Θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει και την 6 για χιονοδρομία, καθώς την κατεβήκαμε αρκετές φορές freeride και ήταν μια χαρά! Το αν ο κ. Τερζάκης έχει δώσει εντολή να κλείσει, δεν το γνωρίζω. Σίγουρα, έρχεται θερμό μέτωπο αύριο και μεθαύριο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το λιγοστό χιόνι που υπάρχει. Ωστόσο, στο ΧΚΠ έχουν γίνει σοβαρότατα λάθη στην αναβάθμιση των 35 εκατ., ενώ ο τρόπος λειτουργίας του Κέντρου και η κακή διαχείρισή του μέχρι στιγμής, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στα χρήματα που έχουν επενδυθεί. Εάν, αυτό συνεχιστεί και σε μία καλή καιρικά σεζόν, τότε σίγουρα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή