Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

38.500€ για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Δελφών για το έτος 2016.


Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών θα συζητηθεί το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2016και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα.....


Πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Δελφών για το έτος 2016. 
1. Τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση του WEB SITE 
Μετά τον αρχικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας του Δήμου Δελφών με τίτλο visitdelphi.gr είναι σκόπιμη η ανανέωση με την προσθήκη φωτογραφικού υλικού από πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός του Δήμου Δελφών και αφορούν τη θεματική του τουρισμού (ήτοι ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, Προ-Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανεμοπτερισμού, FAM TRIPS, DELPHI ECONOMIC FORUM, Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2015, Εκδήλωση ΚΑΣΡΤΕΡΙΑΣ 2015 κλπ).
 2. Παραγωγή και προώθηση έντυπου ή & Ηλεκτρονικού (οπτικοαστικού) υλικού προβολής 
Δημιουργία οπτικοαστικού υλικού σε ψηφιακή μορφή video το οποίο να προωθεί πλάνα με συνδυασμό μορφών τουρισμού που διαθέτει ο Δήμος Δελφών. 
3. Συμμετοχή σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις 
Προτείνεται η στοχευόμενη συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού με τη συνεργασία της Περιφέρεις Στερεάς Ελλάδας, το Περιφερειακό Γραφείο του ΣΕΤΕ, τον ΕΟΤ και το Δήμο Δωρίδας. Πριν από κάθε έκθεση θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με ιδιώτες επαγγελματίες του τουρισμού προκειμένου να πραγματοποιούνται διάφορα events, να υπάρχει επαρκής ποσότητα και αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των 
4. Συμμετοχή στην εκδήλωση ανάδειξης γαστρονομίας με τίτλο «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»
 Ο θεσμός της διοργάνωσης της ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ στο Γαλαξίδι, στηρίζεται στην ουσιαστική και γόνιμη συνεργασία με το ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ (πρώην ΟΤΕΚ) και τα καταξιωμένα στελέχη της σχολής αλλά και το μαθητικό δυναμικό, καθώς και την ΠΕ Φωκίδας και λοιπούς φορείς και συλλόγους. Τις δύο προηγούμενες χρονιές η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και συνέβαλε στην προβολή του Δήμου Δελφών αλλά και στην ανάδειξη της τοπικής κουζίνας. 
5. Διενέργεια ταξιδιών εξοικείωσης σε τουριστικούς πράκτορες, εταιρείες διοργάνωσης ταξιδιών κινήτρων και σε δημοσιογράφους. Οργάνωση ειδικών εκπαιδευτικών ταξιδιών και ημερίδων σε ξένους και Έλληνες τουριστικούς πράκτορες (Β2Β-συναντήσεις)
 Ταξίδια γνωριμίας και εξοικείωσης media, blogger & fam trips, με σκοπό την συνεχή αναπαραγωγή ειδήσεων και κειμένων που αφορούν το Δήμο Δελφών και αποσκοπούν στην αύξηση του ενδιαφέροντος του ταξιδιωτικού κοινού και κατά συνέπεια της επισκεψιμότητας από τις αγορές στόχους 
6. Πραγματοποίηση ειδικής ημερίδας ενημέρωσης επαγγελματιών τουρισμού πάνω σε φορολογικά θέματα καθώς και τεχνικές προώθησης του τουριστικού προϊόντος Προτείνεται η διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης για τους επαγγελματίες του Δήμου Δελφών προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούν για ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των επιχειρήσεων μέσα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον και σχετίζονται με τη φορολογία αλλά και τεχνικές διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών τους. 
7. Συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βραβεύσεων ακτών με τίτλο ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ αποτελεί εργαλείο προβολής του θαλάσσιου μετώπου του Δήμου Δελφών, όπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται πόλος έλξης για μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
 8. Δημιουργία υλικού εθιμοτυπίας και δώρων για τις επισκέψεις αποστολών στο Δήμο Δελφών
Με τα δώρα εθιμοτυπίας δίνεται δυνατότητα προβολής του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος καθώς και των τοπικών προϊόντων που παράγονται στο Δήμο Δελφών. Προτείνεται η δημιουργία τσάντας που θα φέρει το έμβλημα του Δήμου Δελφών καθώς και υλικό από τις 8 Δημοτικές Ενότητες και η οποία θα περιέχει εναλλασσόμενα προϊόντα και έντυπα ανάλογα το πού απευθύνεται: Tour Operators εσωτερικού και εξωτερικού, προσωπικότητες κύρους, δημοσιογράφους, ΜΜΕ κλπ. 


 Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 38.500€ 
Α) Έξοδα ενημέρωσης και προβολής: 10.000€ 
 Β) Συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού: 4.000€
 Γ) Δαπάνες δημοσίων σχέσεων: 1.500€ 
 Δ) Εθιμοτυπικά εργαλεία & αναμνηστικά δώρα: 4.000€ 
 Ε) Συμμετοχή σε συνέδρια & συναντήσεις: 2.000€
 ΣΤ) Διοργάνωση συνεδρίων & εκδηλώσεων: 5.000€ 
 Ζ) Διοργάνωση εθνικών & τοπικών επετείων: 10.000€
 Η) Συμμετοχή στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες 2016»: 2.000€ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου