Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Του Ορέστη  Τσάρκου

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ...ΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ  ΤΗΣ  ΛΙΣΤΑΣ  ΛΑΓΚΑΡΝΤ.  ΜΑΧΗ  Ν.Δ-  ΑΝΕΛ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ . ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ  ΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΕΘΝΙΚΗ  ΕΛΛΑΔΟΣ.  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ...ΤΙ  ΕΙΠΕ  ΓΙΑ  ΤΣΙΠΡΑ? ΚΑΜΕΝΟΣ  ΓΙΑ  ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ  ΚΑΙ  ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ . ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ  capital controls...ΝΑΙ  ΜΕΝ  ΑΛΛΑ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ...ΝΑΙ ΣΤΙΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ .  ΠΟΙΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΤΑΧΘΗΚΕ  ΥΠΕΡ  ΤΟΥ  ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ  ΚΡΕΑΤΟΣ?   ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ....Ο  ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ   ΝΑ  ΠΑΕΙ  ΣΤΗΝ  ΚΟΥΒΑ  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ   ΕΝΑ  ΠΟΛΥ  ΣΚΛΗΡΟ  ΒΙΝΤΕΟ   .....



Τρύφων Αλεξιάδης: Κίνδυνος παραγραφής της «λίστας Λαγκάρντ» αν δεν το φροντίσει η νέα κυβέρνηση

Τον κίνδυνο παραγραφής των περιπτώσεων της λίστας Λαγκάρντ στις 31 Δεκεμβρίου του 2015 αν δεν μεριμνήσει η νέα κυβέρνηση επισήμανε ο αν. υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στο Κόκκινο.

**************

Μάχη ΝΔ-ΑΝΕΛ για τα υποβρύχια λίγες ώρες πριν το ντιμπέιτ

Μάχη ΝΔ-ΑΝΕΛ για τα υποβρύχια λίγες ώρες πριν το ντιμπέιτ

Αγριεύει η κόντρα ΝΔ-ΑΝΕΛ για το θέμα των υποβρυχίων.
Το κόμμα του Πάνου Καμμένου ζήτησε μέχρι το βράδυ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα πρέπει να προσκομίσει το έγγραφο, που όπως είπε, κατέχει και θέτει στο αρχείο τη συγκεκριμένη δικογραφία για τα υποβρύχια, στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος για 105 εκατομμύρια ευρώ και που υπογράφουν έξι εισαγγελείς.
Η απάντηση από τη ΝΔ ήρθε άμεσα και ανέφερε πως ο κ. Καμμένος επανέρχεται σε ένα ζήτημα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να σπιλώσει την ηθική υπόσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό.

*********************

Ντόρα Μπακογιάννη: Να κάνουμε μια κυβέρνηση «Εθνική Ελλάδος» της πολιτικής

Ντόρα Μπακογιάννη: Να κάνουμε μια κυβέρνηση «Εθνική Ελλάδος» της πολιτικής
Την Καβάλα επισκέφθηκε, την Τρίτη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης η Ντόρα Μπακογιάννη.

 Εκεί συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ενώ το απόγευμα συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής επιχειρηματικότητας. 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η κ;α Μπακογιάννη τόνισε πως «ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε όλοι, να λειάνουμε τις γωνίες μας και να συμφιλιωθούν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου», τονίζοντας ότι είναι η στιγμή «να κάνουμε μία "Εθνική Ελλάδος" της πολιτικής με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και με τη συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων».

Σε ερώτηση για το αν μία τέτοια πρόταση συνεργασίας απευθύνεται και στον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε «μα, εννοούμε και τον ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως», εξηγώντας ότι «σήμερα, είμαστε όλοι ωριμότεροι και όλοι σοφότεροι, γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεργαστούμε» και όσον αφορά για το χρονικό σημείο μιας τέτοιας πρότασης, αν δηλαδή επί του παρόντος κρίθηκε βολικό έως αναγκαίο να γίνει, σχολίασε ότι «μάθαμε και αλλάξαμε, αυτή είναι η αλήθεια»


*************************

Βαρουφάκης: «Ο πρωθυπουργός μου αποφάσισε να παραδοθεί»


Μιλώντας στη νέα εκπομπή «Conflict Zone» του αγγλόφωνου τηλεοπτικού προγράμματος της Deutsche Welle, o τέως υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης άφησε αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους συναδέλφους του στο Γιούρογκρουπ.
Όπως γράφει ο Άρης Καλτιριμτζής της Deutsche Welle:
Ο τέως υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης άφησε αιχμές για τη στάση του τέως Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τη νύχτα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Ως πρώτος καλεσμένος της νέας εκπομπής του 24ωρου αγγλόφωνου τηλεοπτικού προγράμματος της DW με παρουσιαστή τον διακεκριμένο Βρετανό δημοσιογράφο Τιμ Σεμπάστιαν, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι «ανακάλυψα ότι η κυβέρνησή μας, ο πρωθυπουργός, εθλίβη από το ‘όχι', το οποίο είχαμε καλέσει τους Έλληνες να μας δώσουν. Και το μετέτρεψε σε ‘ναι', ως εκ τούτου παραιτήθηκα».

*******************************

Καμμένος: Ο Μεϊμαράκης δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία λόγω εξοπλιστικών


«Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία, καθώς λέει ψέματα στον ελληνικό λαό», δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Αναφερόμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, οΠάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ο κ. Μεϊμαράκης «είτε θα προσκομίσει το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο, είτε σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να παραιτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα».

*******************

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ...
Απίστευτη δήλωση Σταθάκη για τα capital controlsΑπίστευτη δήλωση Σταθάκη για τα capital controls


Μια... ήξεις αφήξεις πρόβλεψη για το πότε θα αρθούν τα capital controls, έδωσε ο τέως υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης προκαλώντας αίσθηση. 
«Ως πολιτικός θα πω ότι θα αρθούν σε δύο μήνες, ως οικονομολόγος δεν μπορώ να πω πότε θα αρθούν. Η άρση θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη. Κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη» είπε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα το μοντέλο ανοικοδόμησης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.


**************

Δραγασάκης: «Ναι» σε προγραμματικές κυβερνητικές συνεργασίες


«Ναι» σε κυβερνήσεις συνεργασίας λέει ο Γιάννης Δραγασάκης θέτοντας, ωστόσο, πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. Για τις συγκεκριμένες εκλογές τονίζει ότι χρειάζεται μια κυβέρνηση με μια ευρεία, ισχυρή και όσο γίνεται πιο συμπαγής πλειοψηφία ενώ σημειώνει ότι θα πρέπει να προετοιμαστεί το έδαφος για κυβερνητικές συνεργασίες στο μέλλον αλλά στη βάση προγραμματικών δεσμεύσεων

***************************

Η Χρυσή Αυγή υπέρ του κλωνοποιημένου κρέατος


Με μεγάλη πλειοψηφία αποφασίστηκε η απαγόρευση για την παραγωγή και κατανάλωσης κλωνοποιημένου κρέατος στην ΕΕ σε ψηφοφορία που έγινε σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στην ολομέλεια του ΕυρωπαΪκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Υπέρ της απαγόρευσης ψήφισαν 529 ευρωβουλευτές, κατά 120 και αποχή 57.
Ανάμεσα στους 120 που ψήφισαν κατά ήταν και οι τρεις ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς άλλοι ευρωβουλευτές που προέρχονται από την ακροδεξιά. Από τη νεοσύστατη ομάδα της Μαρί Λεπέν, οι μισοί κατά της απαγόρευσης με τη Χρυσή Αυγή και οι άλλοι μισοί απείχαν

***************************

Ο Μπουτάρης στέλνει τον Λαφαζάνη στην Κούβα «για να ησυχάσουμε» [ΒΙΝΤΕΟ]


«Ο κύριος Λαφαζάνης ας πάει να ζήσει στην Κούβα, να ησυχάσουμε», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας και τις θέσεις του κόμματος του.
Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε επίσης ότι «ο κύριος Λαφαζάνης εκφράζει απόψεις του 1917», όταν λέει ότι η χώρα μπορεί να πορευτεί χωρίς συμφωνία και μνημόνιο.



***************************
ΒΙΝΤΕΟ  ΓΡΟΘΙΑ  ΣΤΟ  ΣΤΟΜΑΧΙ......
****************************

Βίντεο γροθιά στο στομάχι! Θέλει θάρρος για να το δείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

europe
Με τα πλαστά διαβατήρια να βρίσκουν μεγάλη άνθιση στις χώρες της μέσης ανατολής αλλά και στις χώρες της βορείου Αφρικής, μεγάλος όγκος φανατικών Ισλαμιστών αναμένεται να περάσει τα σύνορα και να εισέλθει σε κάθε χώρα της Ευρώπης.
Αποστολή των φανατικών Ισλαμιστών είναι ο εξισλαμισμός όλων των "απίστων" με κάθε κόστος, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει μια σειρά από προβλήματα στο εσωτερικό της Ευρώπης.

Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορα αποσπάσματα από σχετικά γεγονότα στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες.


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου