Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23-3-2015

Νεφώσεις με βροχές κυρίως στη βορειοδυτική και βόρεια χώρα και στο Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και στο Ανατολικό Αιγαίο,.....
περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με παροδικές βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης, ιδιαίτερα στη Δυτική και Νότια Ελλάδα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Ήπειρο, από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 11 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, και από 10 έως 18 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι στην έξοδο του Πατραϊκού ανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Νεφώσεις με παροδική βροχή και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου