Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ !!

Μπορεί ο καιρός μέχρι και τις 20 περίπου Οκτωβρίου, δηλαδή τουλάχιστον και την ερχόμενη εβδομάδα, να κυλίσει με αρκετά καλό καιρό και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ωστόσο μετά τις 20 Οκτωβρίου ....
και κυρίως από τις 22-23 του μήνα και μετά, ως και τα τέλη του, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη βόρεια χώρα, ενώ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.


Μετά τις 25-26 Οκτωβρίου, θα έχουμε πιθανότατα, νέα πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα μας, ενώ θα έρθουν και χιόνια, ίσως και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας, βορειοδυτικής κυρίως Ελλάδας.

Γενικότερα λοιπόν, στα τέλη του μήνα, ο καιρός θα θυμίσει φθινόπωρο ως και χειμώνα. Παράλληλα και στην ανατολική και βόρεια Ευρώπη, θα κατέβουν οι πρώτες αρκετά ψυχρές αέριες μάζες ενώ θα πέσουν και αρκετά χιόνια ως και σε παραθαλάσσιες περιοχές της βόρειας Ευρώπης και της Ρωσίας.

Οι πρώτες πάντως ενδείξεις, μας δίνουν να καταλάβουμε, ότι φέτος ο χειμώνας θα κυλίσει με αρκετά χιόνια στην Ευρώπη και πιθανότατα και στην Ελλάδα, αλλά και με αρκετό κρύο.http://greek-weather.org/portal.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου