Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ <ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ>
Ας γίνει μια προσπάθεια για υπογραφές, μέχρι και την ΔΕΥΤΕΡΑ 16.06.2014, μας αφορά λίγο - πολύ όλους....

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
Εμείς, οι πολίτες που χρόνια τώρα στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της πατρίδας μας και τον κοινωνικό της χαρακτήρα, θεωρούμε ανεπίτρεπτη οποιαδήποτε περαιτέρω υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αμφίκλεια.

Το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί περίπου 40 κοινότητες και οικισμούς με πάνω από 15.000 και το καλοκαίρι πάνω από 25.000 κατοίκους αφού δεν εξυπηρετεί μόνο τους κατοίκους του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας αλλά και κατοίκους γειτονικών  Δήμων και Νομών (Φωκίδας και Βοιωτίας).

Η απόφαση να κλείσει το εμπορικό τμήμα του καταστήματος της ΔΕΗ στην Αμφίκλεια είναι επιπόλαια και  αντικοινωνική αφού αδιαφορεί για την ταλαιπωρία και τις οικονομικές συνέπειες που θα έχει  στην τοπική κοινωνία που προσπαθεί να επιβιώσει αξιοπρεπώς στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν. Θα αναγκάσει τους εν λόγω πολίτες, ηλικιωμένους σε μεγάλο ποσοστό, να μεταβαίνουν στη ΔΕΗ της Λαμίας ή της Λιβαδειάς προκειμένου να εξυπηρετηθούν (διακανονισμοί, αλλαγές στοιχείων, βεβαιώσεις κλπ), διαδικασία με μεγάλο κόστος, επικίνδυνη και χρονοβόρα.

Απαιτούμε την απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία του καταστήματος της Αμφίκλειας, στο οποίο άλλωστε δεν υπάρχει έλλειψη προσωπικού, που παρατηρείται σε άλλα καταστήματα, αφού έχει δύο μόνιμους υπαλλήλους.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
Ομάδα Ενημέρωσης & Παρέμβασης


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
1




2




3




4




5




6




7




8




9




10




11




12




13




14




15




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου