Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ :Aποκλείουν από κάθε ΜΜΕ τον ΛΑ.Ο.Σ

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Πριν από μερικά χρόνια κατηγορούσαν τον ΛΑ.Ο.Σ. σαν κόμμα ακραίο, σαν ακροδεξιά, ακόμη και σαν φασιστικό κόμμα και τον Καρατζαφέρη σαν εξτρεμιστή Το έκαναν εν γνώσει τους , συνειδητά, ξέροντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει , όμως είναι γνωστό ότι ...
«συκοφαντείτε , συκοφαντείτε στο τέλος κάτι θα μείνει» Και στο τέλος κάτι έμεινε. Έμεινε ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης εκτός βουλής..
Τώρα μετά από ένα χρόνο κοινοβουλευτικής παρουσίας της ΧΑ και μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με την ΧΑ μέσα στην βουλή και μέσα στην κοινωνία, βλέπουν την διαφορά.. Όμως επειδή το κατεστημένο θέλει την πόλωση και επειδή τα ξένα κέντρα θέλουν να μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας βάλουν «να σφαχτούμε» όπως έκαναν στην Τυνησία, στην Λιβύη , στην Αίγυπτο και στην Συρία, εξακολουθούν να προβάλουν , έστω και αρνητικά (τα γνωστά κόλπα της προπαγάνδας) την ΧΑ και εξακολουθούν να αποκλείουν από κάθε ΜΜΕ τον ΛΑ.Ο.Σ. , το μόνο κόμμα που προτείνει σύνεση ,μετριοπάθεια και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ για το καλό της πατρίδας, το μόνο κόμμα με σοβαρό πολιτικό λόγο , με πρόγραμμα και συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα σημερινά προβλήματα της χώρας.
Ο ΛΑ.Ο.Σ., αποδεικνύεται  από τα γεγονότα, ότι λείπει από την πολιτική σκηνή της χώρας και ότι είναι μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βγει η χώρα από την κρίση.
Ο συνεχιζόμενος και σήμερα συνεχής, μόνιμος και απόλυτος αποκλεισμός του ΛΑ.Ο.Σ. από όλα, τα ελεγχόμενα από το ντόπιο και ξένο κατεστημένο, ΜΜΕ , από τα Αθηναϊκά και περιφερειακά ΜΜΕ που ελέγχονται ,συντηρούνται ή εκβιάζονται και τελικά κατευθύνονται από κόμματα ή κομματικούς παράγοντες του συστήματος,  λέει πολλά και αποδεικνύει πολλά.

Κάποιοι για κάποιους λόγους προωθούν τα άκρα , τον διχασμό και την αιματοχυσία. Ο ΛΑ.Ο.Σ. αγωνίζεται για την πατρίδα , για τον πολιτικό πολιτισμό, για τον Ελληνικό λαό, για την σωτηρία και την αναγέννηση της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου