Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ:Η αδιαφορία στην Άμφισσα για τον Φωκικό φέρνει...Πρωτοδικείο


Η αδιαφορία και η έλλειψη ανταπόκρισης των φορέων για την ιστορική ομάδα του Φωκικού, έφερε τον κ. Παπαδημητρίου στα σκαλιά το Πρωτοδικείου. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες...
του Fokikos.gr ο κ. Παπαδημητρίου, αφού δεν κατάφερε να «συγκινήσει» τους ιθύνοντες πριν λίγες ημέρες κρούοντας των κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της ομάδας της Άμφισσας, εξέτασε την λύση του Πρωτοδικείου. 
Συγκεκριμένα, σήμερα βρέθηκε στο Πρωτοδικείο και συζήτησε με υπαλλήλους την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί σε αυτή την περίπτωση.
Την επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ στα γραφεία του Συλλόγου για να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου. Τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις είναι δραματικές και τρέχουν με ταχύτητα φωτός οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικές ειδήσεις θα προκύψουν μετά την Συνέλευση.

Θα έχει προηγηθεί την Πέμπτη 18/7 συνεδρίαση του Δ.Σ της Ένωσης Football League όπου ο κ. Παπαδημητρίου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για αγωνιστικά θέματα, για την προκήρυξη του Πρωταθλήματος 2013-2014 κ.α. Με την σειρά του θα ενημερώσει τους μετόχους για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Πρόσκληση για την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης 
Το Δ.Σ της ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ καλεί τους μετόχους της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητικός Σύλλογος ο Φωκικός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» , Αρ. ΓΕΜΗ 118 132 556 000 καλεί, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό τους Μετόχους σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουλίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου, στην Άμφισσα του Δήμου Δελφών (Πλατεία Παιδικής Χαράς). 
Τα θέματα της ημερησίας διάταξης έχουν ως εξής:
 1) Ενημέρωση των μετόχων για τις τρέχουσες εξελίξεις
2) Λήψη αποφάσεων για το μέλλον της ΠΑΕ 
*Οι μέτοχοι θα κληθούν με πρόσκληση. 
Άμφισσα, 15/7/2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο
fokikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου