Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Χειμώνας δεν τελείωσε ακόμα !!

Οι Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν σαν Αλκυονίδες ημέρες. Τα μοντέλα πρόγνωσης...
καιρού και τα προγνωστικά μας στοιχεία ωστόσο, συμφωνούν αρκετά, στο ότι ο Χειμώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα για τη χώρα μας και ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να παραταθεί ως και το Μάρτιο περίπου, δηλαδή ως τις αρχές της Άνοιξης.

Το κρύο φαίνεται να ενισχύεται και πάλι στο βόρειο πόλο και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορούν να κατεβαίνουν πιο καλά οργανωμένες ψυχρές αέριες μάζες προς τη χώρα μας, δεν γνωρίζουμε όμως κατά πόσο θα υπάρχουν ή όχι χιονοπτώσεις. Το κρύο γενικά θα έχει δυναμική να κινείται προς την Ευρώπη και τη χώρα μας, ως και τις αρχές της Άνοιξης. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα, να σημειωθούν και κάποιες χιονοπτώσεις σε περιοχές της βόρειας κυρίως χώρας.

Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πιο ξεκάθαρα αν θα συμφωνούν ακόμα τα προγνωστικά στοιχεία, για πιο κρύες ημέρες ως και τις αρχές της Άνοιξης στην Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ειδικά στην βόρεια Ελλάδα, θα αποτελέσουν παρελθόν, με τη ψύχρα ως και το κρύο να έχει το πάνω χέρι.

ΠΗΓΗ: http://greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου