Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ
Κύριε Δήμαρχε,
Στις 2-9-2012 σε Γενική Συνέλευση των κάτοικων του χωριού ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ προτάθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα Πρόγραμμα ΕΡΓΩΝ με την αξιοποίηση πόρων... των αντισταθμιστικών οφελημάτων από της Ανεμογεννήτριες του Αιολικού Πάρκου ΑΕΤΟΣ. Το Πρόγραμμα επικυρώθηκε απ’ το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού στις 4-9-2012 και στη συνέχεια μπήκε στην ημερήσια διάταξη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και, κατά πληροφορίες, δεν έχει εγκριθεί… Τι ακριβώς συμβαίνει κύριε Δήμαρχε;
Β.
Το παραπάνω κείμενο-ερώτηση το διαβάσαμε στην εφημερίδα «ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ» με αρ. φύλ. 88(ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2013).
Επικοινωνήσαμε πριν λίγες ημέρες με τον συντάκτη της εφημερίδας ο οποίος μας ενημέρωσε για τα έργα που πρέπει να προχωρήσουν στο χωριό. Η δημιουργία ξενώνα, η αποχέτευση για τα όμβρια ύδατα, πλακοστρώσεις δρόμων, ο φωτισμός του γηπέδου, φρεάτια, το ιατρείο είναι μερικά από αυτά. Ο συντάκτης, μας ενημέρωσε επίσης, πως ο Δήμαρχος, προφορικά είπε σε πρόσφατη εκδήλωση στη Βουνιχώρα, πως θαδοθούν τα αντισταθμιστικά από τις ανεμογεννήτριες. Αναμένουμε.
ΑΠΟ : http://karteria1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου