Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


10 σχόλια:

  1. Ααα όλα αυτα... Ευχαριστούμεεεεεε δε θα παρουμε. Θα πάμε στην Αμφίκλεια καλυτερα. Ρε δε ντρεπεστε λίγο. Κάθε χρονο και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιους ακριβώς κάνεις τα παράπονά σου? Την Τ.Κ. τους συλλόγους ή τον Δήμο Δελφών? Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ξέρουμε που να γκρινιάξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ο σύλλογος γυναικών θα μπορούσε να βγάλει ασπροπρόσωπο το χωριό...αλλά δεν βλέπω τιποτα!γιατι μωρε γυναίκες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ,ΚΑΝΤΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ,ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΑΔΙ,ΕΚΕΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,

      Διαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΗΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ Κ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρκετά ! Μπουχτίσαμε από κριτική και λόγια. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Ρωτήστε πρώτα τον εαυτό σας τι κάνετε εσείς προσωπικά εκτός από παχιές κουβέντες και κριτική από τα καφενεία και τα ταβερνεία μεταξύ καφέ, τσίπουρου , κρασιόυ και μπύρας και τους καναπέδες κολλημένοι στον υπολογιστή σας γι αυτό το χωριό και μετά τους συνήθεις στόχους. Συλλόγους, Αντιδημάρχους, Πρόεδρο . Φτάνει πια . Δεν σας δίνει κανένας ενεργός πολίτης πλέον σημασία. Κουράσατε ... Το καταλαβαίνετε?
    Τραβάτε στην Αμφίκλεια και ακόμα παραπέρα μπας και βάλετε μυαλό εκεί που θα πάτε μιας και θα δείτε ότι αυτοί τα κάνουν όλα και όλοι μαζί σαν ομάδα αφήνοντας στην πάντα, μίση , εμπάθειες , προσωπικά και πολιτικά.
    Εσείς τρώγεστε συνέχεια μεταξύ σας γιατί αυτός και όχι εγώ.
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι κύριε. Στην αμφικλεια. Που είναι όλοι ενωμένοι και έτρεχαν να μαζέψουν ξύλα για τις φωτιές που κάνουν. Θα κάνετε μια φασολάδα και κάτι τρέχει στα γυφτικα. Εδώ, και τα χριστούγεννα τη βγαλαμε με μια φάτνη απο το καιρό του παππού μου.κάνατε μια βόλτα στα διπλάνα χωριά να δείτε τι έκαναν; παίρνουμε τα παιδια μας κ τα τρεχουμε εκτός χωριού για να δούνε κάτι παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον/την 6:41μμ
    ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόεδρος τμ πολυδροσου20 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:05 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΊΚΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΟ 1000€ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ 10.21 ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ? ΠΉΓΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ? Η ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ?
    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕ..ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΓΙΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ....ΦΑΣΟΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή