Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ένας τακτικός και φανατικός αναγνώστης του ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄


Αγαπητέ διαχειριστή περιδιαβαίνοντας σήμερα τον εξαιρετικό ιστότοπο του "Πολυδροσοπαρνασσού" που πράγματι ανεβάζει πολύ αξιόλογες αναρτήσεις που καλύπτουν χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις και ιδεοληψίες όλα τα θέματα( τοπικά, ιστορικά, τέχνης, κοινωνικά, πολιτικά) διαπίστωσα,....
καταμετρώντας τις αναρτήσεις από 15 έως 18/6, ότι οι μισές, περίπου 25, αφορούν ανακοινώσεις, εκδηλώσεων επετείων και καιρού.
Νομίζω πρέπει να το δεις και να βρεις κάποιο τρόπο ή να τις ομαδοποιήσεις παρουσιάζοντάτες όλες , ανά διήμερο ( π.χ) με κεντρικό τίτλο ανακοινώσεις Συλλόγων κ.λ.π, μαζί σε ένα ενιαίο πρωτοσέλιδο πίνακα με την επικεφαλίδα της κάθε εκδήλωσης, έτσι ώστε πληκτρολογώντας κάποιος τον κάθε υπότιτλο στην πρώτη σελίδα (όπου θα φαίνονται επιγραμματικά όλες οι ανακοινώσεις) να βλέπει μπαίνοντας και αν το επιθυμεί ολόκληρη την ανακοίνωση.
Στην πρώτη σελίδα να αναγράφεται , ποιός κάνει την ανακοίνωση για ποιά ημερομηνία και το θέμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Εννοείται ότι αυτό δεν θα ισχύει φυσικά για τα στενά τοπικά πλαίσια της περιοχής σας. Εκεί αν θές μπορεί να συνεχίσεις να τις ανεβάζεις σε χωριστές αναρτήσεις.

Ένας τακτικός και φανατικός αναγνώστης σας

.......

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Σωστή παρατήρηση και προβληματισμός για το συγκεκριμένο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου