Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά στο Σικάγο

Η Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας καλεί τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος να δώσουν αγωνιστικό «παρών» στην εκδήλωση του ΠΑΜΕ Φθιώτιδας για την Εργατική Πρωτομαγιά που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μάη, 10.00 πμ, στην Πλ. Πάρκου στη Λαμία. ....

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  κάνει πράξη τα όσα επιτάσσουν οι ανάγκες και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου: Από τη μια κλιμακώνει την αντιλαϊκή της πολιτική. Προβάλλοντας την κάλπικη αντίθεσή της στο μνημόνιο - κάβα, στο οποίο έχει ήδη συμφωνήσει και απλά αναζητά τρόπο νομοθέτησης, προσπαθεί να κρύψει ότι το ασφαλιστικό - φορολογικό «πακέτο» που προωθεί στη Βουλή, τσακίζει ασφαλιστικά δικαιώματα και απογειώνει τη φοροληστεία για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Από την άλλη, βαθαίνει την εμπλοκή της χώρας μας στους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών με έμφαση στη ΜΕΣΟΓΕΙΟ, όπου διασταυρώνονται πλούσιοι ενεργειακοί πόροι, ενεργειακοί δρόμοι και θαλάσσιοι δίαυλοι στρατηγικής σημασίας για τους μονοπωλιακούς ομίλους.  

Η Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας καλεί ΟΛΟΥΣ σε προετοιμασία για την επιτυχία τής πανελλαδικής 48ωρης απεργίας, όποτε κι αν γίνει. Να είναι σε ετοιμότητα για τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα.  

Καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική και την εμπλοκή στα δολοφονικά σχέδια ΝΑΤΟ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.






ΛΑΜΙΑ  5/5/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου