Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Λιακάδα, ζέστη και οριακό χιόνι στις πίστες!

Πολύ καλός ο καιρός εχθές με σχετική ζέστη και ελαφρύ αεράκι. Η κατάσταση του χιονιού στις πίστες εξακολουθεί να είναι οριακή στις κορυφές και στα πολύ χαμηλά του βουνού γι αυτό και σας εφιστούμε την προσοχή σας για πέτρες που τυχόν υπάρχουν σε αυτές......

Ευτυχώς ο καιρός το γυρίζει από την Παρασκευή με πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις. Μάλιστα τα φαινόμενα αυτά φαίνεται ότι θα διατηρηθούν για μια εβδομάδα περίπου οπότε ελπίζουμε σε πολλά χιόνια, που τόσο τα έχουμε ανάγκη!

ΠΡΟΣΟΧΗ:Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, ημέρα των Εθνικών Εκλογών, το ΧΚΠ θα λειτουργήσει από τις 10:00-16:00.

ΣΗΜΕΡΑ  καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Βάκχος, Ηρακλής,  Ήρα, Παν, Πυθία & baby 2
Και οι πίστες:  Αίολος (Νο3 & Νο4), Βάκχος (Νο2 & Νο2β), Περικλής (Νο5), Διηάνειρα (Νο12),  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, Πυθία, Περιφερειακή και baby 2.
(Η σύνδεση Κελλάρια - Φτερόλακα θα γίνεται χιονοδρομικά μέσω της Περιφερειακής Νο24 και η επιστροφή των σκιέρ θα γίνεται οδικά με βανάκι.)

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα  περιμένουμε νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από +1°Cέως +4°Cενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς ΝΔ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η λειτουργία του ΧΚΠ, και μόνο για φέτος, προβλέπεται να σταματήσει στην Φτερόλακα στις 28/2/15. Από την 1 Μαρτίου ξεκινούν τα έργα της 2ης φάσης εκσυγχρονισμού των αναβατήρων και θα διακοπεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τα Κελλάρια θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 15 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου