Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΝΕΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

            ΑΠΟΦΑΣΗ  Π. Ε.  ΜΕ ΑΡΙΘ.   6/09-12-2014
                                     Α΄  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ   
                            
Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  συνεδρίασε,  την Τρίτη  09/12/2014 και ώρα 10:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας  και , ομόφωνα αποφάσισε  και
Επιβάλλει κατά περίπτωση τις παρακάτω πειθαρχικές κυρώσεις:....


1)           Στο ποδοσφαιριστή του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ,  ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ Κ.   με Α.Δ. 475639 ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από 08/12/2014 και χρηματική ποινή δέκα  (10,00) ευρώ, βάσει του Άρθρου 10, παρ. 1,  εδαφ.  α, περ. Ι, σε συνδυασμό με την παράγραφο 2Δ του ιδίου άρθρου του  Πειθαρχικού Κώδικα  (2η Κίτρινη).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ  ΚΑΡΤΕΣ:

Βάσει της Προκήρυξης της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας,  ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015 καθώς και των παρατηρήσεων των Διαιτητών στα Φ.Α. της 7ης Αγωνιστικής, με Κίτρινη Κάρτα παρατηρήθηκαν, ποδοσφαιριστές των παρακάτω ομάδων :

1)      ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ, παρατηρήθηκαν τρεις (3) ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  χρηματική ποινή τριών (3) ευρώ.
2)      ΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, παρατηρήθηκαν δύο (2)  ποδοσφαιριστές  και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε χρηματική ποινή δύο  (2) ευρώ.
3)      ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, παρατηρήθηκαν  (2) ποδοσφαιριστές   και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε δύο (2) ευρώ  χρηματική ποινή. 
4)      ΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006, παρατηρήθηκαν δύο (2) ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  χρηματική ποινή δύο (2) ευρώ. 
5)      ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ, παρατηρήθηκε ένας (1) ποδοσφαιριστής   και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε ένα (1) ευρώ  χρηματική ποινή. 
6)      ΑΣ ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ, παρατηρήθηκαν τρεις (3) ποδοσφαιριστές   και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε χρηματική ποινή τριών  (3) ευρώ. 
7)      ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, παρατηρήθηκαν έξι (6) ποδοσφαιριστές  και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε χρηματική ποινή έξι (6) ευρώ.  


8)      ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, παρατηρήθηκαν πέντε (5) ποδοσφαιριστές  και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε πέντε (5) ευρώ  χρηματική ποινή.

2)      Στον εκπρόσωπο  του ΑΣ ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ, κύριο Ιωάννη Χαραμαντά,  για όσα αναφέρει ο Διαιτητής στο Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ – ΑΣ ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ,  που διεξήχθη 06/12/2014 στο Δημ. γήπεδο  Ιτέας και  τον βαρύνουν, επιβάλλει την ποινή της επίπληξης,  βάσει του άρθρου 6, παράγραφος 2 του Πειθαρχικού Κώδικα  (Αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρία σε απόφαση διαιτητή).
3)      Στον βοηθό προπονητή του ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, κύριο Νικόλαο Λύτρα,  για όσα αναφέρει ο Διαιτητής στο Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ,  που διεξήχθη 07/12/2014 στο Δημ. γήπεδο  Μαλαμάτων και  τον βαρύνουν, επιβάλλει την ποινή της επίπληξης,  βάσει του άρθρου 6, παράγραφος 2 του Πειθαρχικού Κώδικα  (Αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρία σε απόφαση διαιτητή).                                                                            

4)       Στο γηπεδούχο σωματείο ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ, επιβάλει  χρηματική ποινή τριάντα (30) ευρώ, για την απουσία γιατρού ή πτυχιούχου νοσηλευτή κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ – ΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, που διεξήχθη στο γήπεδο Δεσφίνας (06/12/2014), βάσει του άρθρου 9, της Προκήρυξης της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015.

5)      Στο γηπεδούχο σωματείο ΑΟ ΓΡΑΒΙΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, επιβάλει  χρηματική ποινή τριάντα (30) ευρώ, για την απουσία γιατρού ή πτυχιούχου νοσηλευτή κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΟ ΟΔΥΣ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ – ΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006,  που διεξήχθη στο γήπεδο Γραβιάς (06/12/2014), βάσει του άρθρου 9, της Προκήρυξης της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015.
6)      Η  Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, τα όσα αναφέρει ο Διαιτητής στο Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ – ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (07/12/2014) καθώς και την έκθεση του  παρατηρητή αγώνα, ομόφωνα αποφάσισε και επιβάλλει στο γηπεδούχο σωματείο ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ για όσα το βαρύνουν, την χρηματική ποινή των εκατό (100) ευρώ για ρίψη αντικειμένου (μπουκάλι με νερό) & την ρίψη κροτίδας εντός του αγωνιστικού χώρου, βάσει του άρθρου 22 της προκήρυξης της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας σε συνδυασμό με το άρθρο 15, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ καθώς και την χρηματική ποινή των εκατό (100) ευρώ για την είσοδο του φιλάθλου της γηπεδούχου ομάδας μετά την λήξη του αγώνα, ο οποίος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, έσπρωξε τον Β΄ Βοηθό και τον έριξε κάτω.  Άρθρο 15, παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα.
·                Η καταβολή κάθε χρηματικής ποινής γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την έκδοση  της απόφασης, η οποία και κοινοποιείται εγγράφως στα αθλητικά σωματεία από την ΕΠΣ Φωκίδας ( Άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα) .
·                Κάθε Κίτρινη κάρτα, βάσει του Άρθρου 14, παρ. 8, της Προκήρυξης της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας,  επισύρει χρηματική ποινή ενός (1) ευρώ.

                            ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       ΤΟ   ΜΕΛΟΣ 


 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ   

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΠΑ??? Η ΑΝΕΦ????
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ομάδες που δεν έχουν γιατρό στο γήπεδο;30 ευρω κοστολογείται μια διάγνωση ή χτύπα ξύλο οι πρώτες βοήθειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή