Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλάζει το σκηνικό του καιρού


Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέα άνοδο της θερμοκρασίας και μίνι καύσωνα.

Συγκεκριμένα:...



Δευτέρα 
Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. 

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Η
ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. 

Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.

Τετάρτη 
Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλή επίπεδα, ενδεικτικές τιμές σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη 35 με 37 βαθμοί Κελσίου.

Πέμπτη
Καιρός: στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά, την ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες.
 
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Άνεμοι: στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 τοπικά στα νότια 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλή επίπεδα, ενδεικτικές τιμές σε Θεσσαλία, ανατολική στερεά, ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη 35 με 37 βαθμοί Κελσίου.

Παρασκευή 
Καιρός: στη νότια νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου