Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ανακοινώνει στήριξη σε περιφερειάρχες η ΝΔ

Παραμένουν οι νυν. Κ. Μπακογιάννης, Χριστιάνα Καλογήρου, Σ. Τσόκας οι νέοι. Κενά σε Αττική, Πελοπόννησο και Νότιο Αιγαίο
Στα πρώτα πρόσωπα που θα στηρίξει ως υποψήφιους περιφερειάρχες φαίνεται ότι καταλήγει οριστικά η Νέα Δημοκρατία, πέντε και πλέον μήνες πριν στηθούν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.....

Στη γραμμή που χάραξε ο νέος Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, το κόμμα δεν πρόκειται να ανακοινώσει χρίσματα αλλά, αντιθέτως, θα κοινοποιήσει ποιούς υποψηφίους αναμένεται να στηρίξει στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η στήριξη των Κώστα Μπακογιάννη για τη Στερεά ΕλλάδαΧριστιάνας Καλογήρου για το Βόρειο Αιγαίο, Σεραφείμ Τσόκα για την περιφέρεια Κρήτης, Γιώργου Παυλίδη για την Αν. Μακεδονία και Θράκη και, πιθανότατα, του Γιώργου Παπαναστασίου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Παρόντες στη μάχη θα είναι και οι νυν περιφερειάρχες δηλαδή οι Κώστας Αγοραστός (Θεσσαλία), Αλέκος Καχριμάνης (Ηπειρος), Γιώργος Δακής (Δυτ. Μακεδονία) και Σπύρος Σπύρου (Ιόνιο). Επίσης, υποψήφιος θα είναι ο. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να εκλεγεί απευθείας από τους πολίτες καθώς τώρα υπηρετεί ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχοντας διαδεχθεί τον Παναγ. Ψωμιάδη που εξέπεσε κατόπιν δικαστικής απόφασης.
Πάντως και από τις νέες πληροφορίες, προκύπτει ότι παραμένουν τα κενά ως προς την κρίσιμη περιφέρεια Αττικής, την Πελοπόννησο και το Νότιο Αιγαίο, όπου οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.  


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου