Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελία Αστυνομικών: "Παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για εξοπλισμό"

Την αλήθεια για την κατάντια των Αστυνομικών Τμημάτων της Υπαίθρου αλλά και τις ελλείψεις που έχουν σε εξοπλισμό, κατήγγειλε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Φλώρινας... μιλώντας στην Τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Τι να λέμε; ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;» ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης αστυνομικών.

Για σημαντικές ελλείψεις σε επίπεδο εξοπλισμού έκανε λόγο σε δηλώσεις του το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, Γιάννης Μουρατίδης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Μουρατίδης: «Τι να λέμε; ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;»

Μιλώντας γι' αυτό καθ' αυτό το περιστατικό ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Φλώρινας έκανε λόγο για κακοποιούς «έτοιμους για όλα» προσθέτοντας ότι παρόμοια περιστατικά με οπλισμένους αλλοδαπούς που επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες στα σύνορα συμβαίνουν διαρκώς.
Και κατέληξε: «Να μη μας ξεχνάνε στις ακριτικές περιοχές, γιατί μας ξεχνάνε, μας θυμούνται μόνο όταν γίνονται εκλογές».
Εμείς απο την πλευρά μας να επισσημάνουμε στον κ. Δένδια οτι δεν ειναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις κακοποιούς οπλισμένους με καλάσνικοφ και αποφασισμένους για όλα όπως ανέφερε ο Αστυνομικός με περίστροφα… Το μήνυμα που έστειλε οτι κάποιοι τους θυμουνται μόνο στις εκλογές είναι και πρέπει να ακουστεί …Βροντερό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου