Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Φθιώτιδα: Απρόθυμοι οι έμποροι να ανοίξουν…



Απρόθυμοι να ανοίξουν τα καταστήματά τους σήμερα Κυριακή, ήταν οι περισσότεροι έμποροι και επαγγελματίες της Φθιώτιδας. Τα μόνα καταστήματα τα οποία άνοιξαν τη σημερινή ημέρα ήταν ορισμένα ...
πολυκαταστήματα που το είχαν προαναγγείλει και ορισμένα σουπερμάρκετ, όπως επίσης και κάποια πολύ κεντρικά καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Λαμίας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής έχει εκφράσει την αντίθεσή του στο άνοιγμα της Κυριακής και είχε καλέσει τους εμπόρους να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους.
Στις 11 το πρωί έγινε συγκέντρωση Εμπόρων και Εμποροϋπαλλήλων στο κέντρο της πόλης και κοντά σε καταστήματα δύο μεγάλων αλυσίδων τα οποία είχαν ανοίξει. Οι συγκεντρωμένοι καλούσαν τους πολίτες να σαμποτάρουν την κίνηση των πολυκαταστημάτων να ανοίγουν και τις Κυριακές, ενώ εκτιμούσαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων και επαγγελματιών της περιοχής κρατά αποστάσεις από ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Οι ίδιοι οι έμποροι, με τη θέση τους αυτήν, εναντίον του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, προσέρχονται στη συζήτηση που θα διεξαχθεί την εβδομάδα που ξεκινά αύριο, καθώς αναμένεται τις επόμενες μέρες η έκδοση της απόφασης του αντιπεριφερειάρχη με την οποία θα ρυθμίζεται το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου