Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Να ελεγχθεί η ΕΥΠ ζητά ο Διοικητής της


Τη διενέργεια ελέγχου στις εγκαταστάσεις της Ε.Υ.Π. εισηγείται με επιστολή του ο Διοικητής της Υπηρεσίας Θεόδωρος Δραβίλλας προς τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών Ανδρέα Λαμπρινόπουλo. ...
"Ο κ. Δραβίλλας υπενθυμίζει ότι έχει παρέλθει περίοδος δύο ετών από τον τελευταίο έλεγχο που διεξήγαγε η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και δεδομένου ότι στο διάστημα που μεσολάβησε έχει λάβει χώρα αλλαγή στη Διοίκηση της Υπηρεσίας, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα συγκυρία, επισημαίνει την ανάγκη διεξαγωγής του σχετικού ελέγχου το συντομότερο δυνατό", επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης.
"Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αναφέρει επίσης στην επιστολή του ότι η πρωτοβουλία εναπόκειται αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και διαβεβαιώνει ότι παραμένει στη διάθεσή του κ. Λαμπρινόπουλου για κάθε συνδρομή που τυχόν απαιτηθεί για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση του έργου του", σημειώνεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου