Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Μετακινούνται στην ΕΛ.ΑΣ. 4.000 Δημοτικοί Αστυνομικοί

ΕΛ.ΑΣ. θα μετακινηθούν 4.000 Δημοτικοί Αστυνομικοί σύμφωνα με πρόταση που κατέθεσε η κυβέρνηση την τρόικα προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο στο θέμα της κινητικότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2013. Μία πρόταση πάντως που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τους Ο.Τ.Α.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» με αυτόν τον τρόπο...
κατόπιν συνεννόησης των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δημοσίας Τάξεως, έρχονται να καλυφθούν και οι πραγματικές ανάγκες σε προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα των ανδρών - γυναικών της να απορροφείται από δράσεις όπως τα σχέδια «Ξένιος Δίας» και «Ασπίδα» (σ.σ. φύλαξη συνόρων), αλλά και για τα κέντρα κράτησης των μεταναστών.

Το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εκτιμά πώς πιθανή μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ. θα απελευθέρωνε προσωπικό που σήμερα ασχολείται με γραφειοκρατικές ή χαμηλής έντασης εργασίες και θα ενίσχυε στην πράξη την αποτελεσματικότητα του Σώματος, το οποίο παρεμπιπτόντως βλέπει τους αριθμούς του να περιορίζονται λόγω συνταξιοδοτήσεων και παγώματος προσλήψεων. (defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου