Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Σοβαρά προβλήματα από τη βροχόπτωση στο Λεκανοπέδιο


Σοβαρά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο λόγω κακοκαιρίας. Κλειστοί δρόμοι. Στο σκοτάδι πολλές περιοχές. Κλήσεις για άντληση υδάτων
Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου έχει προκαλέσει η ...
έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται στην Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής
Δείτε τι καιρό θα κάνει κάθε στιγμή σε κάθε περιοχή της χώρας στο deltiokairou.gr
Πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπόγεια κατοικιών, φωτεινοί σηματοδότες εκτός λειτουργίας, αλλά και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές. Τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται κυρίως σε Δυτική Αττική και Πειραιά.
Η Πυροσβεστική έχει μέχρι στιγμής δεχτεί περίπου 300 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια κυρίως σε Χαϊδάρι και Αιγάλεω.
Στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί πολλές περιοχές. Έχουν πέσει δύο γραμμές μέσης τάσης, καθώς έχουν πλημμυρίσει υποσταθμοί της ΔΕΗ.
Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, κλειστή (για δεύτερη φορά από νωρίς το πρωί) είναι η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη έως την Χαμοστέρνας, η Λ. Δημοκρατίας στο Κερατσίνι από Γρηγορίου Λαμπράκη έως Ιχθυόσκαλα και η περιφερειακή του Αιγάλεω. Στην Ηλιούπολη έχει κλείσει η οδός Πεντάρη, λόγω πτώσης κολόνας.
Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί έξω από το Αττικό Νοσοκομείο, λόγω πλημμύρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις. Ακινητοποιημένα οχήματα υπάρχουν και στην περιοχή του Ασπρόπυργου, στη λεωφόρο Αθηνών, στην Πειραιώς και στο Χαϊδάρι.
Στο Παλαιό Φάληρο έχει σχηματιστεί χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης. Πλημμυρισμένη και η λεωφ.Αλίμου, ενώ νερά έχουν μπει στα καταστήματα. Κατολισθήσεις έχουν προκληθεί στον Σκαραμαγκά.
Προβλήματα σε ακτοπλοΐα και αεροπορικές πτήσεις
Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά γίνονται κανονικά, εκτός του Αργοσαρωνικού, ενώ από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται δρομολόγια για Μαρμάρι.
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου