Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Χτες στη Λαμία ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος


  Από καφενείου εις… καφενείον!
Αφού κατάφεραν να χρεοκοπήσουν  οικονομικά και ηθικά τη χώρα, οι πρωταγωνιστές του επονείδιστου πολιτικού εγκλήματος σε βάρος των πολιτών τούτου του τόπου,  περιφέρουν τώρα... τον πολιτικό τους αμοραλισμό στην περιφέρεια , όταν στα χρόνια της πολιτικής παντοδυναμίας τους είχαν γραμμένη στα… αζήτητα την ελληνική περιφέρεια.
Χτες στη Λαμία βρέθηκε ο  πρώην Υπουργός Υγείας  Ανδρέας Λοβέρδος ο πολιτικός που κατάντησε τα περιφερειακά  Νοσοκομεία  Κέντρα υγείας , αποδυναμωμένα από   ιατρικό  και νοσηλευτικό  προσωπικό, χωρίς υγειονομικά υλικά ,φάρμακα και άλλες βασικές υποδομές.
Για ευνόητους λόγους επέλεξε να  παρουσιάσει τις πολιτικές του απόψεις σε ένα καφενείο της Πλατείας Πάρκου επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα κατά  διαστήματα  αναφέρει και στις προκάτ τηλεοπτικές του εμφανίσεις.
Προφανώς όμως  ευθύνονται και οι πολίτες που ανέχονται ακόμα, ακούν και αποδέχονται έστω και  ως φυσικές παρουσίες  αυτούς που δεν  είχαν την ελάχιστη αίσθηση ευαισθησίας να ζητήσουν ένα  ταπεινό  συγγνώμη από τον άγρια δοκιμαζόμενο ελληνικό  λαό από τις οικογένειες των χιλιάδων νεοελλήνων που έβαλαν τέρμα στη ζωή τους εξ αιτίας των πολιτικών επιλογών των ποικιλώνυμων λοβέρδων, παπακωνσταντιναίων, αλογοσκούφηδων, στουρναραίων κ.α.
Και μόνο το γεγονός ότι βρέθηκαν στον ίδιο  χώρο με τον κ. Λοβέρδο  ελάχιστοι έστω, επώνυμοι και ανώνυμοι συμπολίτες δείχνει και το μέγεθος της πολιτικής μας αφέλειας, ειδικά όλων ημών των κατοίκων της υπό  κατάρρευση και διάλυση περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
ΠΗΓΗ : lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου