Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ! .


Ως εδώ με τον ανήλιο Τόμσεν . . .
Ο «στημένος σαμποτέρ» του ΔΝΤ και «αρχισφαγέας»  εισοδημάτων το παίζει τώρα «θλιμμένη Κασσιανή». Μετανιωμένος . . .

Τι άλλο θα δούμε. Τι άλλο θα ακούσουμε στην ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ χώρα που ζει (καθημερινά) ανθρωποαιματοκύλισμα από τα κτήνη των δανειστών.
Συγκρατήστε νεύρα. Θυμό, οργή.  Κατάπικρο το δίκιο σας.
Ούτε «υπομονή Βούδα» δεν αντέχει να ακούσει χωρίς να ξεσπάσει . . .
Τον εισαγόμενο καραγκιοζάκο να λέει ξεδιάντροπα : « ότι κάναμε λάθος που κόψαμε μισθούς και συντάξεις»  
Ποιος το λέει ;
Το Ντόπερμαν περικοπών που αγγίζουν ανθρωπιστική καταστροφή. Πείνα, ανεργία, ύφεση . Που προκάλουν συνεχείς αυτοκτονίες.
Και τα ερωτήματα :
  1.  – Το λάθος σας όπως λες ανθρωπάκι, πες μας ποιοι το πληρώνουν ; Ποιοι έχουν γονατίσει ; Ποια Πατρίδα χιλιετιών σήμερα χαροπαλεύει ;
  2.  – Και αφού μιλάς για δικό σας λάθος, γιατί δεν το διορθώνετε ;
Γιατί συνεχίζετε νέα  άγρια ελληνοσφαγή, με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ  των 13,5 δις ευρώ που τελικά θα καταλήξει στο ταμείο των αφεντικών σας  ;
Διαβάστε τι τόλμησε και είπε χωρίς ντροπή, ο εισαγόμενος κυβερνητάκος της χώρας :
” Ήταν λάθος ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα στην Ελλάδα το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας, ότι καλύψαμε το μισό δρόμο κόβοντας μισθούς. ίσως είναι λάθος η ταχύτητα, η πολύ γρήγορο δημοσιονομική προσαρμογή, αφού οδήγησε σε βαθύτερη ύφεση”.
   Όπως αποκαλύπτει κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Τόμσεν προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη “εξομολόγηση”, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και αφού έχει συντελεστεί στη χώρα, μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή.
Ο Πολ Τόμσεν, είπε ακόμα ότι η αποτυχία στο άνοιγμα των αγορών των επαγγελμάτων ήταν μεγάλη.
“Το βασικό λάθος είναι ότι είμαστε στο πέμπτο έτος ύφεσης και εξακολουθούμε να έχουμε θετικό πληθωρισμό. Και αυτό δημιουργεί μια άνιση κατανομή βάρους” είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Τόμσεν τόνισε ακόμα ότι πρέπει να διαλυθεί η εντύπωση που έχει δοθεί ότι πιέζει για σκληρότερα μέτρα και δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, προσθέντοντας ωστόσο ότι η τρόικα δεν έχει καλή εμπειρία από την ικανότητα των ελληνικών αρχών να ελέγξουν τις δαπάνες στην Αυτοδιοίκηση και στην Υγεία.
Επίσης, ο Δανός αξιωματούχος έκανε λόγο για επιμήκυνση δύο ετών, αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Σύμφωνα με τον κ. Τόμσεν η επιμήκυνση δημιουργεί κενό χρηματοδότησης για 4 χρόνια, αλλά αν δεν υπάρξει χρηματοδότηση, τότε θα πρέπει να επανέλθουμε με περισσότερα μέτρα.
Για τον Αντώνη Σαμαρά, σημείωσε ότι πέτυχε στη διπλωματική ώθηση του ελληνικού ζητήματος, αλλά κανείς δεν θέλει ένα ακόμα πρόγραμμα, που να κινείται εκτός τροχιάς.
inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου