Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σύζυγος και εραστής οι δολοφόνοι του 45χρονου στη Λαμία


Εμείς σκότωσαμε τον 45χρονο...
 Λαμιώτης ομολόγησε πως μαζί με την σύζυγο του θύματος σκότωσαν τον άτυχο Μιλτιάδη Δράμαλη την ώρα που αυτός κοιμόταν στο διαμέρισμά του....

Ο δράστης 45 χρονών δεν άντεξε στην πίεση της ανάκρισης των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiastar.gr ο δολοφόνος διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του θύματος και αυτός ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι τους.
Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας μπήκε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού μαζί την 42χρονη γυναίκα, πλησίασαν το θύμα που κοιμόταν στο κρεβάτι του και τον έπληξαν εξ΄επαφής με ένα φλόμπερ.
Οι πληροφορίες που υπήρχαν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν δημοσιοποιήθηκαν σεβόμενοι το προανακριτικό έργο της αστυνομίας και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, οι αστυνομικοί έψαχναν ένα τέτοιου είδους όπλο, αφού η κατεύθυνση που είχαν πάρει από την Ιατροδικαστή Λαμίας Αποστολία Ακριβούση ήταν ότι στο κεφάλι υπήρχε πύλη εισόδου που παρείχε την εντύπωση όπλου όχι όμως πυροβόλου και επίσης έφερε πολλαπλά χτυπήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , η άγρια δολοφονία έγινε με πυροβόλο όπλο τύπου "φλόμπερ" το οποίο έχει στη διάθεσή της η αστυνομία. Μάλιστα φέρεται αρχικά να χτύπησαν πολλές φορές,  με το πίσω αιχμηρό μέρος του όπλου,  το κεφάλι του θύματος και στη συνέχεια να του έδωσαν την χαριστική βολή. 
Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν πολύ γρήγορα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεψαν τις έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Με μεθοδικές κινήσεις και διασταύρωση κάθε πληροφορίας που έφτανε σε αυτούς, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και να τον κάνουν να ομολογήσει την πράξη τους.  
Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 45χρονο εραστή της, που γνώριζε από παλιά. Ο 45χρονος Τ.Γ. δούλευε ως φαναρτζής, αλλά αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Το νέο σατανικό ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου