Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δήμος Δελφών και η Δ.Ε.Υ.Α. εμπράκτως στο πλευρό περιοχών που επλήγησαν στη Θεσσαλία

Ο Δήμος Δελφών και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δελφών συνδράμουν στο έργο αποκατάστασης σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. ....

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Πύλης, και επικοινωνίας του Προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Τσόλα με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών κ. Ευάγγελο Κούσουλα, συγκεντρώνονται και θα αποσταλούν υλικά για τις εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης. Σύμφωνα με ενημέρωση, σχετικά με την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή, οι περισσότερες οδεύσεις των αγωγών (δρόμοι, μονοπάτια) έχουν καταστραφεί, με συνέπεια να είναι έχουν ξεκινήσει εργασίες τοποθέτησης νέων. 

Ο Δήμος Δελφών και η Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Δελφών αυτή τη δύσκολη στιγμή στέκονται εμπράκτως, στο βαθμό των δυνατοτήτων τους, στο πλευρό των περιοχών που επλήγησαν, και συνδράμουν στο δύσκολο έργο επούλωσης των «πληγών» που άνοιξαν. Θα είναι μία μακρά διαδικασία, καθώς το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Χρέος μας είναι να είμαστε παρόντες όπου μας ζητηθεί.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου