Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Επτάλοφο και Πολύδροσο ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φάνης Αγγέλου

Την Επτάλοφο και την Πολύδροσο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Φάνη Σπανό....

Ο Φάνης Αγγέλου σε ενημερωτικό δελτίο αναφέρει σχετικά με την επίσκεψή του στα χωριά του Παρνασσού:

¨Την Επτάλοφο ή Αγόριανη και την Πολύδροσο ή Σουβάλα επισκέφτηκα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κάνοντας την πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους και θεσμικούς παράγοντες των τοπικών κοινοτήτων. 

Η συνάντηση είχε τα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης μου ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι προοπτικές ανάπτυξής τους και η προβολή των κοινοτήτων πέρα από τα όρια του νομού μας, προτάσεις και ιδέες που θα κάνουν την καθημερινότητα και την διαβίωση των κατοίκων καλύτερες. 

Αξιοποίηση του φυσικού τοπίου, αξιοποίηση των χωρών που συνδέονται με την αρχαιότητα, προστασία των δασών και ανάπτυξη αυτών ως τουριστική προορισμοί, βελτίωση ως προς την πρόσβαση προς το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού είναι κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου για την συνάντηση αυτή.

Με διάθεση να γνωριστώ, να μάθω και να ενημερωθώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι θα προσπαθήσω να επισκεφτώ όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές κοινωνίες του νομού μας.¨






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου