Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΜΦΙΣΣΑΣ Ο Ν. ΛΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ

Ονομάζομαι Λαζογιώργος Νικόλαος του Ευθυμίου Λαζογιώργου και της Παναγούλας Κούστα και έχω δύο αδερφές την Πάττυ και την Ηλιάνα.....

Γεννήθηκα στην Άμφισσα τον Ιούνιο του 1981, όπου έζησα και μεγάλωσα.

Είμαι Παντρεμένος με την Έλενα Κοκκόρη του Παναγιώτη Κοκκορη και της Σπυριδούλας Διαβολή και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά την Ίριδα και τον Ευθύμη, 3 και 7 ετών αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης μου στο Λύκειο της Άμφισσας, σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα στην ΕΘΝΟDATA.

Αμέσως μετά τις σπουδές μου, το 2002, εργάστηκα ως υπεύθυνος μηχανογράφησης στην χρηματιστηριακή EUROCAPITAL στην Αθήνα.

Το 2003 όταν και τελείωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις εργάστηκα στην ΗΝΙΟΧΟΣ ΞΤΚΕ (Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις) του κ. Καλτσή Παναγιώτη, στους Δελφούς, ως υπεύθυνος μηχανοργάνωσης και διαφήμισης της εταιρίας μέχρι και το 2007.

Το 2007 εργάστηκα στην εταιρεία ΑΡΧΕΤΥΠΟ του Μυταρά Ευάγγελου, ως γραφίστας, μέχρι και το 2008 που αποφάσισα να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις.

Το 2008 ίδρυσα την ΑΛΦΑ ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ με αντικείμενο τη διαχείρηση ακινήτων σε Φωκίδα, Βοιωτία και Αττική.

Το 2010 παράλληλα με την ενασχόληση μου με τα ακίνητα, μπήκα στον χώρο της εστίασης με το εσπρέσο μπαρ “Μπρίκι” και το 2017 με το “Μεγάλο Καφενείο 1929” τα οποία βρίσκονται στην Άμφισσα και διατηρώ μέχρι και σήμερα.

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι με καινοτόμες ιδέες, μεθοδικότητα και δουλειά μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που χρειάζονται ώστε η Άμφισσα αλλά και ο Δήμος Δελφών συνολικά να γίνει εξωστρεφής, σύγχρονος και δημιουργικός.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος σας και θα αποτελέσει υποχρέωση μου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου