Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Πέγκυ Αραβαντινού: “Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα συμπορευόμενοι μαζί σας”!

Φίλες και Φίλοι,

​Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η στήριξη που μου δίνετε επί σειρά ετών, ώστε να ασχολούμαι ενεργά με την αυτοδιοίκηση.....

Εκπληρώνω μέσω αυτής της στήριξης την επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο μας, επιδιώκοντας αφενός της βελτίωση της κοινής μας καθημερινότητάς και αφετέρου τη δημιουργία μιας καλύτερης προοπτικής για το μέλλον των παιδιών μας. Με γνώμονα αυτά, πορεύτηκα ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στην προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, αλλά και αρμόδια επιστημονική υπεύθυνος επί αναπτυξιακών τεχνικών έργων στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανού τα τελευταία 4 χρόνια. Από κοινού με τους εμπλεκόμενους φορείς και όλους εσάς, δρομολογήσαμε μια σειρά πολύ σημαντικών αναπτυξιακών έργων για την περιοχή μας. Στα οποία επιθυμώ να συνεχίσω να συνδράμω με σκοπό την ολοκλήρωση τους.

Σήμερα, αξιοποιώντας τόσο τα νέα δεδομένα των αλλεπάλληλων κρίσεων που βιώσαμε, εθνικά και τοπικά, όσο και τις πολιτικοοικονομικές προκλήσεις και δυνατότητες που διαφαίνονται, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα συμπορευόμενοι μαζί σας, τους πολίτες της Φωκίδας μας. Με επικεφαλής μας, τον σημερινό Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό συνεχίζουμε να «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».

Δυο λόγια για μένα: Κατάγομαι από την Ιτέα. Είμαι Παντρεμένη με τον Ηλία Φλώκο από την Άμφισσα και έχουμε δύο παιδιά την Πηνελόπη και τον Θάνο!

Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και Οικονομολόγος και κατέχω δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Ολοκλήρωσα την ακαδημαϊκή μου πορεία, λαμβάνοντας επιπλέον Διδακτορικό τίτλο σπουδών, με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Παραθέτω το ήθος, την αποτελεσματικότητα, την εργατικότητά, την μαχητικότητά και την τεχνογνωσία μου στην κρίση σας και ζητώ την αμέριστη στήριξή σας!

Πέγκυ Αραβαντινού-Τζε

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος 

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου