Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου...

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Εκσυγχρονίζεται ο στόλος του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Οι πολλές και μεγάλες ανάγκες ενός Δήμου απαιτούν "επένδυση" τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε σύγχρονα μηχανήματα, για αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τον στόλο μας.....

Αξιοποιώντας μία ακόμα χρηματοδότηση του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, παραλάβαμε έναν ολοκαίνουριο Ελαστικοφόρο Εκσκαφέα - Φορτωτή Caterpillar 428, στον οποίο θα τοποθετούνται μηχανισμοί φορτώσεως/εκσκαφής - εμπρός και πίσω αντίστοιχα - αναλόγως των αναγκών.

Το νέο χωματουργικό μηχάνημα θα συμβάλλει στην επίλυση αρκετών προβλημάτων του Δήμου. Κυρίως, όμως, θα μειώσει αισθητά το κόστος συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών, λόγω παλαιότητας, των ήδη υπαρχόντων μηχανημάτων, γεγονός που μας οδήγησε και στην απόφαση προμήθειάς του, αφού οι συχνές βλάβες καθυστερούσαν την ανταπόκρισή μας στην κάλυψη εκτάκτων και μη αναγκών. 

Με ιεράρχηση των στόχων και αναγκών του Δήμου μας, θα συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε πλήρως τον στόλο μας και να παρέχουμε στον δημότη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου