Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της δυτικής εισόδου Ελάτειας

Η σταδιακή ανάπλαση των εισόδων της Ελάτειας γίνεται πράξη, μετά την υπογραφή σύμβασης για παρεμβάσεις στη δυτική είσοδο της Δημοτικής Κοινότητας.....

Η σύμβαση ποσού 151.637,54€ με Φ.Π.Α., η οποία χρηματοδοτείται με το ποσό των 140.000,00€ από το Υπουργείο Εσωτερικών και με το υπόλοιπο ποσό από ίδιους πόρους, αφορά εργασίες στα πρώτα 300μ. - μετά το όριο του σχεδίου πόλης - της επαρχιακής οδού που συνδέει την Ελάτεια με το Μόδι και την Κάτω Τιθορέα, καθώς και σε 65μ. εντός σχεδίου.

Οι εν λόγω εργασίες και συγκεκριμένα η κατασκευή πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού με την τοποθέτηση κυβόλιθων, δεν αποσκοπούν απλώς στην αισθητική αναβάθμιση της εισόδου της κωμόπολης, αλλά κυρίως στην ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

Η ανάπλαση των εισόδων της Ελάτειας αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, το οποίο δεσμευτήκαμε ότι θα ικανοποιήσουμε. Επόμενο βήμα μας είναι η εξεύρεση χρηματοδότησης και για την ανατολική είσοδο, προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η καθημερινότητα των δημοτών όσο και η συνολική εικόνα της Κοινότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου