Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

TikTok: Viral ο ψήστης «Τίγρης» με το Κάλας - Το... τραγούδι που έχει κολλήσει σε όλους

Ο Λουκάς Κωτσούλας, με καταγωγή από την Πολύδροσο Παρνασσού, απολαμβάνει εκατομμύρια προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok μοιράζοντας την εμπειρία του στο ψήσιμο των αγαπημένων του κρεάτων.....

Στη γραφική ταβέρνα με το όνομα «Κωτσούλας ο Κυνηγός», στο χωριό Πολύδροσο στον Παρνασσό, ένας ψήστης με το παρατσούκλι «Τίγρης», ο Λουκάς Κωτσούλα Βέλλιο, έχει γίνει πρόσφατα φαινόμενο στο TikTok.

Το χωριό αυτό, βρίσκεται σε υψόμετρο 380 μέτρων, κοντά στους Δελφούς, την Αγόριανη και την Αράχωβα, και αποτελεί συχνό προορισμό για μοτοσικλετιστές που αναζητούν εξορμήσεις.

Στην ειδυλλιακή πλατεία του χωριού, ο «Τίγρης» δημιουργεί σάλο στο TikTok με τα απλά αλλά ενδιαφέροντα βίντεο του.

Με πάνω από 30.000 ακόλουθους, κοντά στα 700.000 like και εκατομμύρια προβολές, ο Λουκάς Κωτσούλας έχει καταφέρει να αποκτήσει δημοτικότητα, διοργανώνοντας πλέον live με τους οπαδούς του και εκφράζοντας την επιθυμία του να επεκτείνει την παρουσία του και στο YouTube.

Advertisement

Τι αποτελεί λοιπόν το μυστικό που έχει προσελκύσει τόσο μεγάλο κοινό;

Είναι η ιδιαίτερη λεκτική του φόρμα, με τα διασκεδαστικά «μπραλούτκα», τις αναφορές στον «Κολοκοτρώνη», το «ρούφεν κάργα», τα παϊδάκια και τα κρέατα που προτείνει ως «θεσπέσιαλ», και φυσικά το αλάτι Κάλας που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του.

Ένας τεράστιος κουβάς αλατιού και η γενναιοδωρία με την οποία το χρησιμοποιεί στο ψήσιμο των κρεάτων του έχουν επίσης συμβάλει στη δημοτικότητά του, καθιστώντας τον ένα φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement

Ωστόσο, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι το τραγούδι που λέει και έχει «κολλήσει» σε όλους όσοι το έχουν ακούσει. «Θα ρίξω Κάλας στο σκυλάκι σου, για να μπαινοβγαίνω στο σπιτάκι σου», λέει ο… καλλιτέχνης, παραφράζοντας ένα ηπειρώτικο τραγούδι του Αλέκου Κιτσάκη.

Πολλοί μάλιστα έχουν κάνει βίντεο με αυτό το τραγούδι, δείχνοντας πως δεν βγαίνει με τίποτα από το μυαλό τους όσο κι αν προσπαθούν.

Advertisement

Μερικά από τα πιο αστεία βίντεο δείχνουν ακόμη και τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Νίκο Βέρτη να τραγουδούν live και από πίσω να παίζει «Θα σου ρίξω Κάλας…»

enimerotiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου