Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Υποψήφια στην Κοινότητα Άμφισσας η κ. Φανή Παλούκη

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κ. Φανής Παλούκη, ως υποψήφια στην Κοινότητα Άμφισσας. ...


Είμαι η: 

Ονομάζομαι Φανή Παλούκη, γεννήθηκε, μεγάλωσα και ζω την πόλη της Άμφισσας. Σπούδασα Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου επέστρεψα στην Άμφισσα, όπου αρχικά εργάστηκα ιδιωτικά ως καθηγήτρια Αγγλικών, ενώ από το 1992 έως τη συνταξιοδότησή μου το 2020 εργάστηκα στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, διδάσκοντας σε Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ, καθώς και στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξιδίου. 

Το διάστημα 1998-2004 υπηρέτησα στο τμήμα Αγωγής υγείας της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας, οργανώνοντας και συντονίζοντας προγράμματα Αγωγής Υγείας για τα σχολεία του νομού, καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια για του εκπαιδευτικούς της Φωκίδας. 

Συμμετέχω με εθελοντική δράση και προσφορά στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Άμφισσας, στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και στις Καρναβαλικές Επιτροπές Άμφισσας. 


Γιατί Επιλογή Ευθύνης: 

Μετά την πρόσκληση-πρόταση του Δημάρχου Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, αποφάσισα να συμμετάσχω στης Δημοτικές Εκλογές του 2023 ως υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Άμφισσας, με το συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης». 

Με γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον όμορφο τόπο μου, την ανάπτυξη και την πρόοδό του, για να αναδειχθεί όπως του αξίζει, δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση επειδή πιστεύω ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα που τον απαρτίζει συνολικά, έχει το ήθος, τις γνώσεις, τη διάθεση, την πείρα και τον τρόπο για να βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών, καθώς και στην αναβάθμιση του τόπου σε όλα τα επίπεδα. Το έργο αυτής της θητείας είναι πλέον ορατό. 

Με την ελπίδα να συμβάλω και εγώ, όσο και όπως μπορώ, στο έργο αυτό, συστρατεύομαι σε αυτό τον όμορφο αγώνα. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου