Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Παρνασσού η κ. Χριστίνα Νικολοπούλου

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κ. Χριστίνας Νικολοπούλου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Παρνασσού.....

Είμαι η:

Ονομάζομαι Χριστίνα Νικολοπούλου. Γεννήθηκα στην Πολύδροσο το 1976. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και Ιδιωτικής Σχολής Χειριστών Η/Υ. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ιωάννη Πανάγου και έχουμε 3 παιδιά. Δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση στην Επτάλοφο, με αντικείμενο τη δόμηση και την κατασκευή κατοικιών και τεχνικών έργων.

 Έχω διατελέσει επί σειρά ετών μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Επταλόφου, καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επταλόφου.

Γιατί Επιλογή Ευθύνης:

Το ήθος, η εργατικότητα και η συνέπεια του δημάρχου μας, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, καθώς και η διάθεσή μου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην τοπική μας κοινωνία, με ώθησαν να συμμετάσχω ως υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Η ένωση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας, μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή πορεία του προς το μέλλον, οι βάσεις της οποίας έχουν μπει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου