Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου ο κ. Ιωάννης Ν. Βαρβάτος

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Ιωάννη Ν. Βαρβάτου, Τεχνολόγου Μηχανικού Βιομηχανικού Σχεδιασμού, ως υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλο στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου. ...

Γιατί συμμετέχω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023;

Κατόπιν της πρόσκλησης-πρότασης  που  είχα  από  τον νυν Δήμαρχο  κ. Παναγιώτη  Ταγκαλή  αποφάσισα  να  συμμετάσχω  στις  επερχόμενες  Δημοτικές  εκλογές  της  8ης Οκτωβρίου  2023  ως υποψήφιος   Δημοτικός  σύμβουλος  του  Δήμου  Δελφών, στη Δ. Ενότητα Γαλαξιδίου  με το συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης».

Η εργασιακή μου εμπειρία στον Τεχνικό  τομέα, αλλά και η προηγούμενη μου ενασχόληση με τα «κοινά» (Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Βουνιχώρας, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουνιχώρας «Ο ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗΣ», μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας Βουνιχώρας και μέλος της Επιτροπής Aγώνα για τη λήψη των αντισταθμιστικών ωφελημάτων από τις Α.Π.Ε. για την Βουνιχώρα) μου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθώ και να προσφέρω στον τόπου μου, έχοντας ως κύριο εφόδιο τη γνώση και την εμπειρία. 

Λίγα λόγια για μένα:

Γεννήθηκα  το 1980 και κατάγομαι από την Βουνιχώρα Φωκίδας. Είμαι παντρεμένος με την Ζωή Ευθ. Τερλίγκα.

Ολοκλήρωσα τις Λυκειακές μου σπουδές στην Άμφισσα το 1998 και εν συνεχεία εισήχθηκα   στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κοζάνης ως Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και έλαβα το πτυχίο μου το 2003.

Επαγγελματικά από το 2005 έως και σήμερα εργάζομαι στο ιδιωτικό τομέα τόσο σε κατασκευαστικές εταιρίες όσο και σε μελετητικά - τεχνικά γραφεία.

Επίσης από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως ειδικός συνεργάτης του νυν Δημάρχου Δ. Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή με την τοποθέτησή μου  στην Τεχνική Υπηρεσία και στην Διεύθυνση Υποδομών του Δ. Δελφών με αρμοδιότητα στο μελετητικό και κατασκευαστικό τομέα των δημοσίων έργων.

Φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω είναι και η θέλησή μου για προσφορά στον τόπο μου, πλέον, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και αυτοδιοικητικά. 


Γιατί επιλέγω να συμμετάσχω στο συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Ταγκαλή ;

Γνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβλήθηκε και τα άριστα αποτελέσματα που παράχθηκαν κατά την τετραετία 2019 – 2023, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή αλλά και το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» για την πενταετία 2024 - 2028 τόσο για το Δήμο Δελφών όσο και για τη Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου ειδικότερα, δηλώνω τη σύμφωνη γνώμη μου το σύνολο αυτών.

Τόσο στην Κοινότητα Γαλαξιδίου όσο και στις Κοινότητες Αγίων Πάντων, Βουνιχώρας και Πεντεορίων κατά την τετραετία 2019 – 2023 πραγματοποιήσαμε πολλά, υπάρχουν όμως τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης. Ενώνοντας δυνάμεις, μαζί μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο κατά την πενταετία 2024 - 2028.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου