Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Με την συμμετοχή σωματείων συνάντηση της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ στην Πολύδροσο ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με την συμμετοχή αρκετών σωματείων πραγματοποιηθείκε η συνάντηση της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ στην Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Τ.Κ Πολυδρόσου. ...

Έγινε πρώτα ο αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 2022-23 και στην συνέχεια παρουσιάστηκε το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-24. 

Ως ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ κατατέθηκαν προτάσεις για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς και κατόπιν έγινε ένας διάλογος με τους εκπροσώπους των σωματείων.

Σε αρκετές προτάσεις υπήρχε ταύτιση απόψεων και για όσες προτάσεις υπήρχαν και άλλες απόψεις η επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου είναι αυτή που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου όπως επίσης και το χορηγικό κομμάτι για τα σωματεία μιας φέτος αναμένετε μια πολύ δυνατή χρόνια στα πλαίσια των 40 χρόνων της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ. 

Ευχαριστούμε πολύ την Τ.Κ Πολυδρόσου για την παραχώρηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τον κ.Χρήστο Μουτσιανά για την δημοσιογραφική κάλυψη,το νέο Δ.Σ του Διαγόρα Πολυδρόσου που φρόντισε να είναι έτοιμη και να έχει τις απαραίτητες παροχές η αίθουσα. 

Μετά το πέρας της συνάντησης παραθέτεικε γεύμα προσφορά από την Ταβέρνα "Καλλιμάνης" και τους ευχαριστούμε πολύ. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου