Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 Όλα βαίνουν καλώς, στη λειτουργία του νοσοκομείου Άμφισσας εν μέσω πανδημίας.....

Αυτό είναι το συμπέρασμα, από την ενημέρωση του βουλευτή Φωκίδας κύριου Μπούγα αλλά και του διορισμένου διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Γεωργίου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δελφών, για τα ζητήματα του νοσοκομείου και των δομών υγείας γενικότερα της Φωκίδας. Οι ιατροί και το προσωπικό, δεν ξέρουν πως πρέπει να είναι η λειτουργία του νοσοκομείου , αυτοί όμως, ένας δικηγόρος και ένας οικονομολόγος ξέρουν.

Γιατί αποκρύπτουν το γεγονός ότι το νοσοκομείο της Άμφισσας είναι με το Νόμο 4600 ΦΕΚ 43/Α/2019 άρθρο 137 ενταγμένο στα άγονα τύπου Α;

 Γιατί αποκρύπτουν το γεγονός ότι υπάρχει έγκριση του υπουργείου υγείας από 17/05/2019 (Αρ. Πρωτ. Γ4α/Γ.Π.36305) για προκήρυξη 7 θέσεων ειδικευμένων ιατρών για το Γ.Ν. Άμφισσας; 

Ο κ. Μπούγας και ο κ. Γεωργίου ή είναι αδαείς ή σκόπιμα αποκρύπτουν την αλήθεια και δεν εφαρμόζουν τον νόμο και αυτό είναι εγκληματικό.

Η κανονικότητα του ψεύδους, του επιτελικού κράτους, σε όλο της το μεγαλείο.

Οι ημέρες που στο νοσοκομείο δεν υπήρχε ούτε ένας αναισθησιολόγος είναι κανονικότητα. Οι ημέρες που δεν υπήρχε ούτε παθολόγος, πάλι είναι κανονικότητα. Η έλλειψη βασικών ειδικοτήτων στην ημερήσια λειτουργία , αλλά και στις εφημερίες είναι κανονικότητα, όπως κανονικότητα είναι και η έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού καθώς και μέσων ατομικής προστασίας. Το να πάει κάποιος σε ένα όμορο νοσοκομείο το οποίο αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα εάν όχι και χειρότερα  πάλι είναι κανονικότητα. Εντέλει το να πεθαίνει κάνεις στο δρόμο, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, είναι η κανονικότητα του βουλευτή κύριου Μπούγα και του διοικητή του νοσοκομείου κύριου Γεωργίου. 

 Όσο για τις κλίνες ΜΑΦ, αποκαλύφθηκε ότι αυτές δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού, το οποίο πάλι θεωρούν κανονικότητα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το νοσοκομείο αυτό χάρη στη πολιτική της κυβέρνησης στην υγεία έχει ήδη φτάσει στα πρόθυρα διάλυσης και ο σχεδιασμός οδεύει να γίνει παράρτημα του νοσοκομείου Λαμίας, ουσιαστικά μιλάμε για υποβάθμιση του σε κέντρο υγείας, γεγονός το οποίο δυστυχώς συνεχίζεται με μεθοδευμένες κινήσεις. 

 Η εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης απέναντι στην υγεία όλων μας, είναι η κανονικότητα      του επιτελικού κράτους και της επικίνδυνης κυβέρνησης του κύριου Μητσοτάκη στην οποία συνηγορεί φανατικά και ο κ. Μπούγας. 

Αποφασίζει να αντιμετωπίσει το 2ο κύμα της πανδημίας, μοιράζοντας νέα δωράκια 2 εκατ. ευρώ στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ επιμένει ότι η “ατομική ευθύνη” που θα επιδείξει ο καθένας μας το επόμενο διάστημα, θα καθορίσει και την πορεία της πανδημίας.  Επειδή όμως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ανοχής και τα κρούσματα αυξάνονται, απαιτείται αύξηση της επιδημιολογικής επιτήρησης με διενέργεια test, για τα οποία πρέπει να υπάρξει μέριμνα αποζημίωσης ώστε να μην επιβαρύνονται οι πολίτες.   

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα είναι απέναντι σας σε αυτή την επικίνδυνη πολιτική που εφαρμόζεται και τις αισχρές μεθοδεύσεις που ακολουθείται και θα αγωνιστεί για να ανατρέψει την επικίνδυνη πολιτική σας και στην υγεία.

 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΡΑ                                      

Γραφείο Τύπου                                                          

Ν.Ε. Φωκίδος 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου