Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση για την Παιδεία στην Λαμία

     Συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση στη Ρωσία. Ήταν η πρώτη προσπάθεια δημιουργίας εργατικού λαϊκού κράτους, η πρώτη προσπάθεια σοσιαλιστικής οικοδόμησης σε μια χώρα. ....

     Με αφορμή την επέτειο αυτή και τα μηνύματά της, η Κομματική Οργάνωση των Εκπαιδευτικών Φθιώτιδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων(οδός Λεωνίδου) τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη και ώρα 19.00.
     Ομιλητής θα είναι ο Τάσος Χρονάς, μέλος της Επιτροπής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ με θέμα: «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ… ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ»
     Παρά τους τόνους αντικομμουνιστικής μελάνης που ξοδεύτηκε και ξοδεύεται δεν μπορούν να διαγραφούν και να αποκρυβούν τα άλματα που έγιναν στον τομέα της Παιδείας. Τα επιτεύγματα που ακόμα και σήμερα φαντάζουν άπιαστα στο κοινωνικο-οικονομικό σύστημα που ζούμε.
     Καλούμε εκπαιδευτικούς, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς, επιστήμονες κάθε προοδευτικό καλοπροαίρετο λαϊκό άνθρωπο που προβληματίζεται για τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της εκπαίδευσης να έρθει, να ενημερωθεί, να βγάλει συμπεράσματα και να δραστηριοποιηθεί για να «σπρώξει» μαζί μας τη ρόδα της ιστορίας προς τα εμπρός.

Κ.Ο. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου