Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Πέμπτη, 16 Μαΐου......

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση – απάντηση Ι. Μπούγα σε Χ. Τσαμαντάνη

Στα 5 χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε, όχι να υλοποιήσει, ούτε καν να ξεκινήσει κανένα έργο στη Φωκίδα.....

Χρειάζεται πραγματικά μεγάλο θράσος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί για εμπαιγμό την Κυβέρνηση της ΝΔ, όταν μόλις σε 4 χρόνια σχεδίασε και υλοποιεί με συνέπεια τα περισσότερα και μεγαλύτερα έργα που έγιναν ποτέ στο νομό, προϋπολογισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, στα οποία ήδη εργάζονται δεκάδες συμπατριωτών μας και όταν ολοκληρωθούν θ΄αλλάξουν την μοίρα του τόπου.

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος και το ίδιο κόμμα, που κινδυνολογούσαν και μιλούσαν και τότε για εμπαιγμό όταν εξαγγέλλαμε το Μπράλος – Άμφισσα, το φράγμα στην Τολοφώνα, το λιμάνι της Ιτέας, τον φορέα υλοποίησης του παραδοσιακού ελαιώνα της Άμφισσας και πλήθος άλλων έργων και δράσεων, που σήμερα υλοποιούνται.

Τους διαψεύσαμε με τα έργα μας, όπως θα τους διαψεύσουμε και για τον παραλίμνιο, που έχουμε δεσμευτεί για την κατασκευή του.

Και κάτι ακόμα.

Όποιος πολιτικάντικα και μικροκομματικά υιοθετεί το βολικό δόγμα ο υπεύθυνος βουλευτής και η υπόλογη Κυβέρνηση από τη μια μεριά και η ανεύθυνη και αναρμόδια αυτοδιοίκηση από την άλλη, μπορεί πρόσκαιρα να γίνεται αρεστός σε λίγους, σίγουρα όμως δεν είναι αξιόπιστος και χρήσιμος για τους πολίτες.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΜΠΟΥΓΑ 

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου