Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Χρήστος Τσαμαντάνης – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.: «Εμάς δεν μας βοήθησε κανείς καταγγέλλει ο Δήμαρχος Δελφών – Ορισμένοι βλέπουν τη Φωκίδα μόνο ως επωδό για τα Σαββατοκύριακα τους»

«Η Αυτοδιοίκηση επιβεβαιώνει τη χρηστή και ορθολογική πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» τονίζει μεταξύ άλλων σε τοποθέτησή του ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φωκίδα, Χρήστος Τσαμαντάνης.....

με αφορμή την δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου Δελφών, κ. Π. Ταγκαλή αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών. Στη δήλωσή του σημειώνει τα εξής:

«Περίπου δύο χρόνια μετά την επίσκεψη του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στη Φωκίδα και το Δήμο Δελφών, κ. Πέτσα, παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή και άλλων στελεχών της, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωνε με στόμφο ότι: “Κινητοποιούμε όλα τα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα που έχουμε στη διάθεσή μας προς όφελος της Αυτοδιοίκησης”, επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά ο προκλητικός εμπαιγμός των συμπολιτών μας και των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης από πλευράς της Κυβέρνησης. Ειδικότερα, δημοσίευμα στον τοπικό Τύπο, το οποίο φιλοξενεί δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου Δελφών αναφέρει ότι, προτάσεις έργων που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης δεν εντάχθηκαν σε αυτό “με ευθύνη της Πολιτείας”.

Επισημαίνεται επίσης ότι, το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, “δεν είναι καθόλου αντικειμενικό”, σε αντίθεση με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, για το οποίο τονίζει ότι, “δεν υπήρχαν διακρίσεις, με αποτέλεσμα έτσι, άλλοι Δήμοι να κατορθώνουν να εντάξουν σε αυτό, ακόμη και το 130% των προτάσεων τους. Εκείνο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι η κατ’ ουσίαν καταγγελία του Δημάρχου, ο οποίος υπογραμμίζει ανάμεσα σε άλλα ότι “εμάς δεν μας βοήθησε κανείς και για αυτό δεν εντάχθηκαν κάποια έργα”, παρά το γεγονός ότι, είχαν κατατεθεί εμπρόθεσμα ώριμες μελέτες, όπως ο ίδιος αναφέρει.  

Με βάση τα παραπάνω, είναι η ίδια η Αυτοδιοίκηση αυτή που επιβεβαιώνει τη χρηστή και ορθολογική πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Είναι επίσης, πρόδηλο και πασιφανές, ποιος είναι ο πολιτικός φορέας και το πολιτικό προσωπικό που επέδειξε τη δέουσα έγνοια και προσοχή στις ανάγκες και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της ελληνικής περιφέρειας και κατ’ επέκταση της Φωκίδας, και ποιος είναι εκείνος που την εμπαίζει και την αγνοεί. Με στελέχη που είναι πολιτικά απόντα από την περιοχή μας, ή στην καλύτερη περίπτωση, βλέπουν τη Φωκίδα μόνο ως επωδό για τα Σαββατοκύριακα τους. Η περιοχή μας αξίζει καλύτερα.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου